This field is for validation purposes and should be left unchanged.

НИЕ НЕ СМЕ ПРОСТО ПОРЕДНАТА КОМПАНИЯ ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ.
ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ СМЕ ИЗВЪРШИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ 750 000 ПРЕМЕСТВАНИЯ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.

Ресурси за преместване

В Алайд сме длъжни да Ви предоставим голямо разнообразие от ресурси за различните етапи на преместването. Ние предлагаме форма на обучение по преместване, за да сте добре информирани за процеса на преместване и за това, което той включва. Гордеем се с удовлетвореността на нашите клиенти и предоставянето на много ресурси за преместване и предлагането на обучение по преместване е част от гарантирането на това, че нашите клиенти са доволни.

Възползвайте се от нашите ресурси за преместване

Ресурсите за преместване на Алайд са на Ваше разположение във всеки момент от преместването Ви. Независимо дали се подготвяте да опаковате или кандидатствате за заем, нашите ресурси за преместване са на ваше разположение. Предоставяме Ви несравнимо обучение по преместване, така че да сте оборудвани със знания и инструменти за преместването Ви.

Примери за ресурси за преместване на Алайд България

Разполагаме с разнообразни ресурси за преместване за нашите клиенти, както и необходимите инструменти – от видео уроци до калкулатори, за да Ви предоставим образование за преместване. Нашите видеоклипове могат да ви запознаят с полезна информация, както и да Ви преведат през процеса на преместване – от предварителното преместване до разтоварването. Тези видеоклипове Ви предлагат нагледно ръководство, за това какво да очаквате при преместване. Съюзниците предоставят препратка към обществена информация за новия Ви район. Можете да търсите по град и пощенски код и ще Ви бъде предоставена информация за този район, като например информация за училищата. Този инструмент е чудесен, ако искате да проучите дадено място, преди да пристигнете в новото си жилище. Да се информирате за новия район е един от най-добрите начини да подготвите себе си и семейството Ви за преместването. Като част от нашите ресурси за преместване предоставяме на клиентите си и терминология за преместване и ипотечни калкулатори. В нашия раздел за обучение по преместване можете да намерите информация и за Вашите права и задължения. Разполагаме с огромен набор от информация за предстоящите премествания на нашите клиенти. Използвайте нашите ресурси за преместване, за да си осигурите цялостно обучение по преместване от експертите на Алайд.

Семейно ръководство за преместване
СПИСЪК СЪС ЗАДАЧИ
БЕЗПЛАТЕН НАРЪЧНИК ПО ПРЕМЕСТВАНИЯТА
СЪВЕТИ ЗА ОПАКОВАНЕ
Материали за преместване
СЪВЕТИ ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ
ГАРАЖНА РАЗПРОДАЖБА
ТЕРМИНОЛОГИЯ НА ПРЕМЕСТВАНЕТО
Преместване с деца
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
DD slash MM slash YYYY