Позвънетe +35928076688 за да получите оферта!
или попълнете форма по-долу…
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Преместване на дома – в София, България и чужбина

Преместване на дома – в София, България и чужбина

В София, в България и по света

Алайд Пикфордс е вашата компания за преместване на дома до всяка точка на света. С еднакво внимание ще преместим покъщнината ви до съседната улица, съседния град или съседния континент. Ние разполагаме с над 1000 офиса в 135 държави по света и обработваме годишно повече от 400 000 премествания. Нашият опит и вниманието към всеки детайл правят Алайд Пикфордс най-добрата фирма за преместване на дома.

Удобно

Ние знаем, че всяко едно преместване е промяна, която натоварва и причинява стрес. Затова Алайд Пикфордс изпълнява Вашите изисквания и Ви гарантира спокойствие. Вие решавате кога, къде и как, а ние вършим всичко останало. Вашият личен консултант ще Ви предложи индивидуален план за преместването и ще отговаря на всичките Ви въпроси през цялото време. Разчитайте на него и ако имате нужда от допълнителни документи при преместване на дома в чужбина.

Сигурно

Ние ще доставим Вашите лични вещи до новия Ви дом непокътнати. Опитът на Алайд Пикфордс гарантира сигурно опаковане, транспортиране и разопаковане. Нашите служители са специално обучени и използват най-съвременните технологии и материали. Във всеки един момент можете да проследите в интернет местонахождението на Вашите пратки. Ако имате произведения на изкуството, колекция от вино или други ценни вещи, Алайд Пикфордс може да Ви предложи своите специализирани услуги за сигурно преместване и на тях.

Твърда цена

Поискайте Вашата безплатна оферта още сега. Алайд Пикфордс ще Ви предложи изненадващо добри цени. Офертата няма да Ви струва нищо и няма да Ви ангажира с нищо. За нас обаче тя е задължение. След като знаем параметрите на Вашето преместване, ние Ви предлагаме план и цена, която остава непроменена до края.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Moving Company Review

Днес получих багажа си и моите неща са вече при мен. Аз все още не мога да повярвам как вичко беше уредено гладко и без проблеми. Чувала съм от свои приятели за “ужасяващи" истории относно процеса в България. Десислава свърши невероятна работа при организирането на всички формалности, и повярвайте ми, нещата не са прости тук. Хората, които направиха доставката и разтоварването са много професионални, много мили и внимателени - аз бях много доволна от тях. С удоволствие ще споделя своя опит и ще ви препоръчвам. Искрени благодарности и най-добри пожелания.

Вижте повече мнения Антоанета К от Финикс, Аризона