Обадете ни се +359 2 974 5170 за да получите оферта!
или попълненете формата…
  • DD slash MM slash YYYY

Опаковане на покъщнина

Опаковане на покъщнина

След като преместването е планирано и опаковъчният лист е попълнен, нашите специалисти се заемат с опаковането на покъщнината Ви. Алайд Пикфордс използва най-съвременните материали и технологии за опаковане. Вие избирате измежду различни варианти на тази услуга, а ние правим така, че вещите ви да са опаковани сигурно.

Комплексно

Специалистите на Алайд Пикфордс Ви предлагат гарантирано качество на опаковането. Ако изберете комплексната услуга, ние опаковаме всяка една вещ в дома Ви с най-модерните материали в сферата на индустрията за преместване. За Вас остава само да се нанесете в новия си дом.

Чупливи и деликатни лични вещи

Ние от Алайд Пикфордс знаем, че във всеки дом има чупливи или ценни вещи, на които особено държите. След като посочите тези вещи, ние ги опаковаме качествено и прецизно и Ви гарантираме тяхната сигурност. Нашите специалисти ще опаковат стъклените Ви предмети, лесно ранимите мебели, огледала и всичко друго в дома Ви, което изисква специално внимание.

“Направи си сам”

Когато предпочитате сами да опаковате личните си вещи, Алайд Пикфордс Ви предоставя необходимите кашони и опаковъчни материали. Този вариант ще Ви отнеме повече време, но ще спести от бюджета ви за преместване. Ние ще Ви предоставим безплатно наръчник за опаковане, който ще Ви улесни в подготовката на преместването.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Мнения за фирма за премествания

Mного Ви благодаря за съдействието, бързата реакция на нашите заявки и изключително добрата организация на работа. Вашият екип се справи блестящо и професионално с ангажиментите си, поведението им беше безупречно и се радвам, че Ви избрахме за партньор. Впечатлена съм много и от начина на работа на Павел и Виктор и уменията им да организира момчетата, така че да работят качествено, бързо и ефективно. Въпреки, че не очакваме да се местим толкова мащабно в следващите 5 години ©, ‚няма да пропусна искрено да Ви препоръчам като фирма за преместване на офис или къща на всеки, който потърси подобни услуги или да се обърна към Вас по подобен повод.

Вижте още мнения От Сийка Т от София, България