Обадете ни се +359 2 974 5170 за да получите оферта!
или попълненете формата…
  • DD slash MM slash YYYY

Опаковане на покъщнина

Опаковане на покъщнина

След като преместването е планирано и опаковъчният лист е попълнен, нашите специалисти се заемат с опаковането на покъщнината Ви. Алайд Пикфордс използва най-съвременните материали и технологии за опаковане. Вие избирате измежду различни варианти на тази услуга, а ние правим така, че вещите ви да са опаковани сигурно.

Комплексно

Специалистите на Алайд Пикфордс Ви предлагат гарантирано качество на опаковането. Ако изберете комплексната услуга, ние опаковаме всяка една вещ в дома Ви с най-модерните материали в сферата на индустрията за преместване. За Вас остава само да се нанесете в новия си дом.

Чупливи и деликатни лични вещи

Ние от Алайд Пикфордс знаем, че във всеки дом има чупливи или ценни вещи, на които особено държите. След като посочите тези вещи, ние ги опаковаме качествено и прецизно и Ви гарантираме тяхната сигурност. Нашите специалисти ще опаковат стъклените Ви предмети, лесно ранимите мебели, огледала и всичко друго в дома Ви, което изисква специално внимание.

“Направи си сам”

Когато предпочитате сами да опаковате личните си вещи, Алайд Пикфордс Ви предоставя необходимите кашони и опаковъчни материали. Този вариант ще Ви отнеме повече време, но ще спести от бюджета ви за преместване. Ние ще Ви предоставим безплатно наръчник за опаковане, който ще Ви улесни в подготовката на преместването.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Мнения за фирма за премествания

Останах приятно изненадан от цената, защото направих двуседмично проучване на пазара. За мен най-важно беше да няма изненади. Така и стана - на добра цена и без изненади!

Вижте още мнения От Андрей К от София