Опаковане на покъщнина

След като преместването е планирано и опаковъчният лист е попълнен, нашите специалисти се заемат с опаковането на покъщнината Ви. Алайд използва най-съвременните материали и технологии за опаковане. Вие избирате измежду различни варианти на тази услуга, а ние правим така, че вещите ви да са опаковани сигурно.

Комплексно

Специалистите на Алайд Ви предлагат гарантирано качество на опаковането. Ако изберете комплексната услуга, ние опаковаме всяка една вещ в дома Ви с най-модерните материали в сферата на индустрията за преместване. За Вас остава само да се нанесете в новия си дом.

Чупливи и деликатни лични вещи

Ние от Алайд знаем, че във всеки дом има чупливи или ценни вещи, на които особено държите. След като посочите тези вещи, ние ги опаковаме качествено и прецизно и Ви гарантираме тяхната сигурност. Нашите специалисти ще опаковат стъклените Ви предмети, лесно ранимите мебели, огледала и всичко друго в дома Ви, което изисква специално внимание.

“Направи си сам”

Когато предпочитате сами да опаковате личните си вещи, Алайд Ви предоставя необходимите кашони и опаковъчни материали. Този вариант ще Ви отнеме повече време, но ще спести от бюджета ви за преместване. Ние ще Ви предоставим безплатно наръчник за опаковане, който ще Ви улесни в подготовката на преместването.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!