Преместване на багаж – Въпроси и Отговори

Рано или късно идва време за ново място и трябва да преместим вещите си от един апартамент в друг. На пръв поглед е лесно – малко физическо натоварване, много добри умения за организация, малко свободни приятели, случайно наличен транспорт и съвпадение в плановете на всички около вас.

Да, можете да го направите, но защо трябва да си го причинявате?

Преместване на покъщнина в лошо време

Когато и да решите да организирате преместване на покъщнина или преместване на офиса, природата може да реши нещо друго. Времето често е непредсказуемо и все пак може да сте подготвени за неговите изненади. Като начало, следете прогнозата за времето и в дъжд, сняг, лапавица или пък жега, винаги бъдете подходящо облечени.

7 отговора на въпроса „Защо да наема фирма за преместване?“

Ето 7 сигурни признака, че професионална фирма за преместване е най-добрата гаранция за успешно преместване:

Kое е най-подходящото време за преместване на дома

Всяко преместване на дома е стресиращо. Има дни, седмици и месеци, които са много подходящи за подобна промяна. Без значение дали наемате професионална фирма за преместване като нас или се наемате сами да се преместите, изборът на време е много важен. В определени дни, седмици или месеци повечето фирми за преместване и транспортни агенции намаляват цените и предлагат повече допълнителни услуги.

Как да подготвите дома си за преместване

Ваш собствен дом. По-голям от предишния. Ново начало в нов град или квартал. Със сигурност няма да е лесно. Добрата новина е, че има няколко прости начина да отхвърлите част от товара и да направите живота си по-лесен. Не е задължително да наемете фирма за преместване, въпреки че това е най-добрият начин за намаляване на стреса. Да започнем по ред:

Гаражна разпродажба

Нашите съвети могат да се окажат много полезни за планирането и реализирането на успешна гаражна разпродажба. Безброй са ползите от подобно начинание, но първо трябва да си зададете няколко въпроса, за да се уверите, че сте на прав път.

Как да определя бюджета за преместване

Планирането на бюджета за преместване е едно от най-натоварващите неща. Притеснението няма да ви напусне, докато не приключи цялото преместване и докато не се установите на новото място. Правилното планиране на бюджета е по-важно от всичко друго.

Как да намерите място за старите мебели в новия дом – Карта върху пода

Имате нов дом и стари мебели. Как да ги подредите така, че да са подходящи за новата къща? Най-лесно е да направите план за мебелите върху пода, за да може по-добре да си представите новия дом и всички мебели да отидат там, където им е мястото.

Как да полеем новия дом с невероятно парти

Партито за нов дом не трябва непременно да е в безупречно подредена къща и с изискано и скъпо меню. Съберете приятелите, новите съседи и семейството в новия си дом на по питие. Не се притеснявайте – на никой няма да му пука за боядисаната ви в бебешко розово дневна например. Напротив, хората около васдори могат да ви дадат ценен съвет по време на партито.

Как да си набавим материали за опаковане за без пари

Преместването в нова къща или апартамент е свързано с много положителни емоции, но може да ви струва много пари. Най-вероятно ще трябва да купите боя, да сменитенякой прозорец, да засадите няколко цветя, да купите нови кърпи и душ завеса, а може би дори да купите нови мебели, за да превърнете жилището в свое. Когато става въпрос за купуване на материали за опаковане, можеш да спестите сериозни пари. Просто трябва да знаете с кого да говорите, къде да потърсите материали за опаковане и как да опаковате. Опитайте да спазвате тези съвети и да спестите колкото можете.

Пренасяне – първите задачи в новия дом

И така, вече сте на новото място и ви чака много работа. Има няколко неща, които трябва да направите още преди фирмата за пренасяне да е докарала вашите вещи. Ето няколко приятелски съвета, които ще направят пренасянето по-леко и ще ви помогнат бързо да превърнете новото жилище в свой дом.

Как се прави преместване на предмети на изкуството по метода „направи-си-сам“

Вероятно имате в дома си предмети на изкуството, които са или добра инвестиция, или носят сантиментална стойност. Задължително е да положите специални грижи за тях при местене в нов дом.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!