"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Как се премества нещо толкова голямо, крехко, безценно или необичайно, кoeтo изглежда почти неподвижно?

Много е просто. Обадете се на Allied България.

ПРЕМЕСТВАНЕ НА КАРТИНИ, КЕРАМИКА И СКУЛТУРИ

Алайд е Вашата фирма за преместване на произведения на изкуството. Независимо дали притежавате картини, пластики или други ценности, нашите специалисти ще Ви гарантират сигурно преместване в новия Ви дом или офис. Алайд Ви предлага и допълнителна сигурност – застрахователен пакет по Ваш избор.

АЛАЙД: СИГУРНИЯТ ИЗБОР ЗА МЕЖДУНАРОДНО ПРЕМЕСТВАНЕ

С десетилетия опит ние сме експертите в

Разполагаме със специализирано оборудване, технологии, опит и обучени професионалисти, за да направим трудното, нещо рутинно. Продължавайте – предизвикайте ни. Ние ще транспортираме вашия ценен продукт и ще го доставим с максимална грижа и прецизност.

Складиране на оборудване, мебели и архиви

Алайд Ви предлага услуги за временно или дългосрочно складиране. Независимо дали имате нужда да складирате лични вещи, офис оборудване или документален архив, ние Ви предлагаме сигурни и удобни помещения, до които винаги имате лесен достъп.

ако се нуждаете от необикновена услуга за вашата необикновена пратка, свържете се с нас.

Защото никой не предоставя специализирани и персонализирани транспортни решения така, както Allied България.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Екипът беше внимателен, вежлив и ефективен. Оставиха впечатление на професионалисти и съм много доволна от свършената работа. Благодаря ви!

Андрея Х София

Поздравления за екипа. Много добро опаковане и работа. Благодаря много!

Гийом Л.С. Париж, Франция

Mного Ви благодаря за съдействието, бързата реакция на нашите заявки и изключително добрата организация на работа. Вашият екип се справи блестящо и професионално с ангажиментите си, поведението им беше безупречно и се радвам, че Ви избрахме за партньор. Впечатлена съм много и от начина на работа на Павел и Виктор и уменията им да организира момчетата, така че да работят качествено, бързо и ефективно. Въпреки, че не очакваме да се местим толкова мащабно в следващите 5 години ©, ‚няма да пропусна искрено да Ви препоръчам като фирма за преместване на офис или къща на всеки, който потърси подобни услуги или да се обърна към Вас по подобен повод.

Сийка Т София, България