Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Как се премества нещо толкова голямо, крехко, безценно или необичайно, кoeтo изглежда почти неподвижно?

Много е просто. Обадете се на Allied България.

ПРЕМЕСТВАНЕ НА КАРТИНИ, КЕРАМИКА И СКУЛТУРИ

Алайд е Вашата фирма за преместване на произведения на изкуството. Независимо дали притежавате картини, пластики или други ценности, нашите специалисти ще Ви гарантират сигурно преместване в новия Ви дом или офис. Алайд Ви предлага и допълнителна сигурност – застрахователен пакет по Ваш избор.

АЛАЙД: СИГУРНИЯТ ИЗБОР ЗА МЕЖДУНАРОДНО ПРЕМЕСТВАНЕ

С десетилетия опит ние сме експертите в

Разполагаме със специализирано оборудване, технологии, опит и обучени професионалисти, за да направим трудното, нещо рутинно. Продължавайте – предизвикайте ни. Ние ще транспортираме вашия ценен продукт и ще го доставим с максимална грижа и прецизност.

Складиране на оборудване, мебели и архиви

Алайд Ви предлага услуги за временно или дългосрочно складиране. Независимо дали имате нужда да складирате лични вещи, офис оборудване или документален архив, ние Ви предлагаме сигурни и удобни помещения, до които винаги имате лесен достъп.

ако се нуждаете от необикновена услуга за вашата необикновена пратка, свържете се с нас.

Защото никой не предоставя специализирани и персонализирани транспортни решения така, както Allied България.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Екипът беше внимателен, вежлив и ефективен. Оставиха впечатление на професионалисти и съм много доволна от свършената работа. Благодаря ви!

Андрея Х София

Много сме доволни от доставката. Благодарим за професионализма на всички работеши в Алайд България!

Красимир С Бургас

Отлична работа! Най-добрата фирма, с която посолството работи вече второ десетилетие. Винаги ви препоръчам на други потенциални клиенти!

Дейвид П София

Отлично обслужване! Всичко беше като по часовник. Благодаря ви!

Мери П Варна

Вашият Тийм-лидер Александър, дърводелецът Жеко и останалите членове на екипа бяха много любезни и отзивчиви. Вниманието към преместването на нещата на бебето ни беше наистина трогващо.

Игит Т Пловдив

Благодаря ви за чудесната комуникация. Екипът ви пристигна навреме, опаковаха професионално и всичко това в срок. Четири дни от Англия до България е направо рекорд!

Шарън С Видин

Всичко беше перфектно. Хората опакoваха и доставиха нещата много внимателно. Просто перфектно!

Катерина С София

Днес си получихме багажа. Всичко е наред. Благодаря много за безупречното обслужване!

Илиан М Сидни, Австралия

Благодарим ви за добре организираното преместване. Чудесно е, че се погрижихте за нас в дни, пълни със стрес и объркване. Благодарение на вас нашите вещи пристигнаха в Мексико по същото време когато и ние!

Диана и Ричард Б. Гуадалахара, Мексико

Поздравления за екипа. Много добро опаковане и работа. Благодаря много!

Гийом Л.С. Париж, Франция

Моите най-добри комплименти! Чудесен екип!

Сандро Д Посолство на Италия

Преместване на 120 работни места, архив и сървърно помещение за два дни – гладко и синхронизирано, без никакви изненади. Много сме доволни от всички – от мениджъра по преместването, екипите за преместване и специалистите по сглобяване на мебели!

Георги И София

Рядко срещано високо ниво на услугата. Транспортирахме мебели от няколко точки на Европа и САЩ и всичко беше като добре оркестриран концерт. Браво на вас!

Филип Р Варна

Без кометнар! Отличен сервиз! Прекрасна фирма и екип.

Пламен Т Грац, Австрия

Останах приятно изненадан от цената, защото направих двуседмично проучване на пазара. За мен най-важно беше да няма изненади. Така и стана – на добра цена и без изненади!

Андрей К София

Наскоро използвахме услугите на Вашата фирма за преместване при окончателното си преместване от Аbu Dhabi, UAE в София. Изключително доволни сме от професионалната работа на всички етапи от международното преместване. Днес получихме багажа си и чрез Вас искаме да благодарим на целия тим и по-специално на г-н Събин Г и на двете прекрасни момчета-Павел С и Антон Ц за акуратната доставка. Присъединяваме се към всички предишни положителни отзиви за Алайд и със сигурност ще продължим да я ползваме и препоръчваме. Поздравления и благодарност за добрата работа! Сърдечни поздрави, Фани Б & Емил К

Фани Б & Емил К София, България

Mного Ви благодаря за съдействието, бързата реакция на нашите заявки и изключително добрата организация на работа. Вашият екип се справи блестящо и професионално с ангажиментите си, поведението им беше безупречно и се радвам, че Ви избрахме за партньор. Впечатлена съм много и от начина на работа на Павел и Виктор и уменията им да организира момчетата, така че да работят качествено, бързо и ефективно. Въпреки, че не очакваме да се местим толкова мащабно в следващите 5 години ©, ‚няма да пропусна искрено да Ви препоръчам като фирма за преместване на офис или къща на всеки, който потърси подобни услуги или да се обърна към Вас по подобен повод.

Сийка Т София, България

Днес получих багажа си и моите неща са вече при мен. Аз все още не мога да повярвам как вичко беше уредено гладко и без проблеми. Чувала съм от свои приятели за “ужасяващи“ истории относно процеса в България. Десислава свърши невероятна работа при организирането на всички формалности, и повярвайте ми, нещата не са прости тук. Хората, които направиха доставката и разтоварването са много професионални, много мили и внимателени – аз бях много доволна от тях. С удоволствие ще споделя своя опит и ще ви препоръчвам. Искрени благодарности и най-добри пожелания.

Антоанета К Финикс, Аризона

Много съм доволен от опаковането и от топлото отношение на екипа по преместване. Без стрес и на добра цена. Ще ви препоръчам на приятелите ми!

Родерик Е София

Вземете своята оферта сега!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

или се обадете на за да вземете своята оферта!