Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Водещата фирма за премествания в света

Над 100 000 доволни клиенти всяка година

В България от 1991 г.

Преместване на дома

Алайд е вашата компания за преместване на дома до всяко място на света. С внимание ще преместим покъщнината ви до съседната улица, съседния град или до другия континент. Ние разполагаме с над 1000 офиса в 135 държави по света и обработваме годишно повече от 100 000 премествания. Нашият опит и вниманието към всеки детайл правят Алайд най-добрата фирма за преместване на дома.

Какво се случва с личните Ви вещи

Ние от Алайд Ви предлагаме различни възможности за опаковане, превозване и разтоварване, които гарантират, че Вашите лични вещи ще пристигнат така както сте ги оставили в дома или офиса си.

Подготовка за преместване

Алайд внимателно планира всяко едно преместване. От Вас очакваме само да ни кажете от какво имате нужда и да ни покажете вещите, които искате да бъдат преместени. Останалото оставете на нас.

Поискайте безплатна оферта за преместване

Достъпни услуги по преместване от компания на която можете да се доверите.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Благодаря ви за чудесната комуникация. Екипът ви пристигна навреме, опаковаха професионално и всичко това в срок. Четири дни от Англия до България е направо рекорд!

Шарън С Видин

Рядко срещано високо ниво на услугата. Транспортирахме мебели от няколко точки на Европа и САЩ и всичко беше като добре оркестриран концерт. Браво на вас!

Филип Р Варна

Наскоро използвахме услугите на Вашата фирма за преместване при окончателното си преместване от Аbu Dhabi, UAE в София. Изключително доволни сме от професионалната работа на всички етапи от международното преместване. Днес получихме багажа си и чрез Вас искаме да благодарим на целия тим и по-специално на г-н Събин Г и на двете прекрасни момчета-Павел С и Антон Ц за акуратната доставка. Присъединяваме се към всички предишни положителни отзиви за Алайд и със сигурност ще продължим да я ползваме и препоръчваме. Поздравления и благодарност за добрата работа! Сърдечни поздрави, Фани Б & Емил К

Фани Б & Емил К София, България

Mного Ви благодаря за съдействието, бързата реакция на нашите заявки и изключително добрата организация на работа. Вашият екип се справи блестящо и професионално с ангажиментите си, поведението им беше безупречно и се радвам, че Ви избрахме за партньор. Впечатлена съм много и от начина на работа на Павел и Виктор и уменията им да организира момчетата, така че да работят качествено, бързо и ефективно. Въпреки, че не очакваме да се местим толкова мащабно в следващите 5 години ©, ‚няма да пропусна искрено да Ви препоръчам като фирма за преместване на офис или къща на всеки, който потърси подобни услуги или да се обърна към Вас по подобен повод.

Сийка Т София, България

Вземете своята оферта сега!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

или се обадете на за да вземете своята оферта!