Подготовка за преместване

Алайд внимателно планира всяко едно преместване. От Вас очакваме само да ни кажете от какво имате нужда и да ни покажете вещите, които искате да бъдат преместени. Останалото оставете на нас.

Предварителен оглед

Работата на Алайд започва още с предварителния оглед на Вашето жилище и вещи. Внимателното описване на броя и видовете вещи ни помага да ви предложим най-качествената услуга. Така нашите специалисти преценяват какъв вид и какво количество е необходимият опаковачен материал, планират по най-удобния за Вас начин преместването до неговия край и гарантират сигурността на всяка Ваша вещ.

Сортиране

Алайд ще ви помогне да сортирате Вашата покъщнина. При всяко преместване има вещи, които Ви трябват веднага и такива, които ще Ви потрябват по-късно. Нашите специалисти ще Ви запознаят с предложенията за временно и дългосрочно складиране, за да планираме заедно Вашето удобство по време на преместването и след това.

Проверка на регулациите

При преместване в друга държава често възниква нужда от предварителна проверка на митническите и паспортни режими. За да е още по-удобно Вашето преместване, специалистите на Алайд могат да проучат и да Ви помогнат за необходимите документи.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!