Позвънетe +35928076688 за да получите оферта!
или попълнете форма по-долу…
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Подготовка за преместване

Подготовка за преместване

 

Алайд Пикфордс внимателно планира всяко едно преместване. От Вас очакваме само да ни кажете от какво имате нужда и да ни покажете вещите, които искате да бъдат преместени. Останалото оставете на нас.

Предварителен оглед

Работата на Алайд Пикфордс започва още с предварителния оглед на Вашето жилище и вещи. Внимателното описване на броя и видовете вещи ни помага да ви предложим най-качествената услуга. Така нашите специалисти преценяват какъв вид и какво количество е необходимият опаковачен материал, планират по най-удобния за Вас начин преместването до неговия край и гарантират сигурността на всяка Ваша вещ.

Сортиране

Алайд Пикфордс ще ви помогне да сортирате Вашата покъщнина. При всяко преместване има вещи, които Ви трябват веднага и такива, които ще Ви потрябват по-късно. Нашите специалисти ще Ви запознаят с предложенията за временно и дългосрочно складиране, за да планираме заедно Вашето удобство по време на преместването и след това.

Проверка на регулациите

При преместване в друга държава често възниква нужда от предварителна проверка на митническите и паспортни режими. За да е още по-удобно Вашето преместване, специалистите на Алайд Пикфордс могат да проучат и да Ви помогнат за необходимите документи.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Moving Company Review

Наскоро използвахме услугите на Вашата фирма за преместване при окончателното си преместване от Аbu Dhabi, UAE в София. Изключително доволни сме от професионалната работа на всички етапи от международното преместване. Днес получихме багажа си и чрез Вас искаме да благодарим на целия тим и по-специално на г-н Събин Г и на двете прекрасни момчета-Павел С и Антон Ц за акуратната доставка. Присъединяваме се към всички предишни положителни отзиви за Алайд Пикфордс и със сигурност ще продължим да я ползваме и препоръчваме. Поздравления и благодарност за добрата работа! Сърдечни поздрави, Фани Б & Емил К

Вижте повече мнения Фани Б & Емил К от София, България