Позвънетe +35928076688 за да получите оферта!
или попълнете форма по-долу…

Подготовка за преместване

Подготовка за преместване

 

Алайд Пикфордс внимателно планира всяко едно преместване. От Вас очакваме само да ни кажете от какво имате нужда и да ни покажете вещите, които искате да бъдат преместени. Останалото оставете на нас.

Предварителен оглед

Работата на Алайд Пикфордс започва още с предварителния оглед на Вашето жилище и вещи. Внимателното описване на броя и видовете вещи ни помага да ви предложим най-качествената услуга. Така нашите специалисти преценяват какъв вид и какво количество е необходимият опаковачен материал, планират по най-удобния за Вас начин преместването до неговия край и гарантират сигурността на всяка Ваша вещ.

Сортиране

Алайд Пикфордс ще ви помогне да сортирате Вашата покъщнина. При всяко преместване има вещи, които Ви трябват веднага и такива, които ще Ви потрябват по-късно. Нашите специалисти ще Ви запознаят с предложенията за временно и дългосрочно складиране, за да планираме заедно Вашето удобство по време на преместването и след това.

Проверка на регулациите

При преместване в друга държава често възниква нужда от предварителна проверка на митническите и паспортни режими. За да е още по-удобно Вашето преместване, специалистите на Алайд Пикфордс могат да проучат и да Ви помогнат за необходимите документи.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Moving Company Review

Днес получих багажа си и моите неща са вече при мен. Аз все още не мога да повярвам как вичко беше уредено гладко и без проблеми. Чувала съм от свои приятели за “ужасяващи" истории относно процеса в България. Десислава свърши невероятна работа при организирането на всички формалности, и повярвайте ми, нещата не са прости тук. Хората, които направиха доставката и разтоварването са много професионални, много мили и внимателени - аз бях много доволна от тях. С удоволствие ще споделя своя опит и ще ви препоръчвам. Искрени благодарности и най-добри пожелания.

Вижте повече мнения Антоанета К от Финикс, Аризона