Обадете ни се +359 2 974 5170 за да получите оферта!
или попълненете формата…
  • DD slash MM slash YYYY

Подготовка за преместване

Подготовка за преместване

 

Алайд Пикфордс внимателно планира всяко едно преместване. От Вас очакваме само да ни кажете от какво имате нужда и да ни покажете вещите, които искате да бъдат преместени. Останалото оставете на нас.

Предварителен оглед

Работата на Алайд Пикфордс започва още с предварителния оглед на Вашето жилище и вещи. Внимателното описване на броя и видовете вещи ни помага да ви предложим най-качествената услуга. Така нашите специалисти преценяват какъв вид и какво количество е необходимият опаковачен материал, планират по най-удобния за Вас начин преместването до неговия край и гарантират сигурността на всяка Ваша вещ.

Сортиране

Алайд Пикфордс ще ви помогне да сортирате Вашата покъщнина. При всяко преместване има вещи, които Ви трябват веднага и такива, които ще Ви потрябват по-късно. Нашите специалисти ще Ви запознаят с предложенията за временно и дългосрочно складиране, за да планираме заедно Вашето удобство по време на преместването и след това.

Проверка на регулациите

При преместване в друга държава често възниква нужда от предварителна проверка на митническите и паспортни режими. За да е още по-удобно Вашето преместване, специалистите на Алайд Пикфордс могат да проучат и да Ви помогнат за необходимите документи.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Мнения за фирма за премествания

Рядко срещано високо ниво на услугата. Транспортирахме мебели от няколко точки на Европа и САЩ и всичко беше като добре оркестриран концерт. Браво на вас!

Вижте още мнения От Филип Р от Варна