Транспорт

Алайд разполага със специализирани камиони за преместване и опитни шофьори и товарачи. Отговорникът за Вашето преместване организира опаковането, товаренето, транспортирането, разтоварването и разопаковането на покъщнината Ви. Негово задължение е да осигури бързо и лесно транспортирането на Вашите вещи.

Товарене

Специалистите на Алайд товарят Вашите вещи по определен ред. Всеки един пакет или кашон има етикет и е описан в опаковъчния лист. Тапицираните мебели са обвити с еврорап (усилена лента от хартия с балончета на гърба, която допълнително покрива мебелите и ги предпазва от прах или наранявания).

Превозване

Всеки един от нашите камиони е специално пригоден за превозване на лични вещи и се управлява от специално обучени шофьори за превозване на лични вещи и домашно имущество.

Разтоварване

При пристигането на адреса за разтоварване цялата пратка се разтоварва от професионалисти, като доставените кашони и пакети се отбелязват на опаковъчния лист. След разтоварването те се разпределят по стаите и помещенията, които Вие посочите. Настилките в дома Ви са предварително застлани, за да бъдат предпазени от драскотини и мръсотия. Стандартната оферта включва и почистване на останалия опаковъчен материал.

Допълнителни услуги

След предварителна уговорка нашите специалисти могат да Ви предоставят и допълнителни услуги: подреждане на личните вещи в шкафове, гардероби, рафтове; изготвяне на каси за преместване на произведения на изкуството, електронна техника или други чупливи предмети; разглобяване на Вашите мебели преди преместването и сглобяване на новото място.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!