Материали за преместване

Оптималните опаковки и материали за преместване може да бъдат намери само в Алайд. Ние можем да предложим на нашите клиенти внушителен набор от опаковъчен материал, за да постигнете най-доброто и качествено предпазване на Вашите вещи. Без значение дали изберете опцията за опаковане „Направи си сам“ или решите да доверите опаковането изцяло или частично на Алайд, нашите опаковъчни материали ще Ви помогнат много да защитите максимално добре покъщнината си.

От какъвто и опаковъчен материал да се нуждаете, ще го намерите при нас

Ние можем да Ви съдействаме, като предоставим както няколко кашона да опаковате малко дрехи, така и целия комплект опаковъчен материал за цялостно опаковане на вещите в дома Ви. Разполагаме с огромно разнообразие кашони с различна големина и дебелина на страните – малки кашони за дребни предмети, книги, по-големи за дрехи и завивки, спално бельо, плоски кашони за картини и огледала. Няма нещо, което да не може да се опакова с нашите материали.

Ние сме Вашият най-удачен избор за опаковъчни средства. От нас можете да получите опаковъчна хартия, хартия с балончета за техника, хартия с балончета за мебели, торби за матраци и т.н. Всички те са на достъпни цени, защото спокойствието е най-скъпата инвестиция.

Нашите възможности за опаковъчен материал

Ние в Алайд разбираме нуждите Ви по време на процеса на преместване, затова предлагаме професионални материали за преместване. С нашите съвети ще сложите всяка една вещ в точния кашон. Предлагаме опаковъчен материал, който е не само на достъпни цени, но и с първокласно качество.

Можете да разгледате и поръчате нашите професионални материали за опаковане в нашия магазин.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!