Съвети за опаковане

Опцията „Опаковай сам“ е ангажираща, но пък ще спестите доста средства и ще намалите бюджета за преместването. Можете да постигнете завидни резултати икачествено опаковане и сами, стига да следвате нашите съвети за прецизно опаковане и максимална защита на личните Ви вещи. Особено ценни са насоките ни за реденето в кашони на опакованите предмети и вещи, защото ако са добре подредени и укрепени, ще си спестите счупвания и повреди. И не на последно място – колко по-добре опаковате, толкова по-лесно ще разопаковате в новата къща.

Съвети за опаковане – подготовката.

Препоръчваме Ви професионални опаковъчни материали като мека хартия, опаковъчна хартия за уплътнение, специализирано тиксо, маскировъчно тиксо, макетно ножче, ножици, маркери, професионални кашони за лични вещи.

Съвети за опаковане – правилните кашони Алайд разполага с широк спектър кашони и специализирани опаковъчни материали, които можете да закупите от нас, а именно:

  • Кашон тип А – за домакински принадлежности. Представляват двустенни кашони, допълнително подсилени за фин порцелан и кристални изделия, за тенджери и тигани, керамични съдове;
  • Kашони тип F – използвани за тежки предмети като книги, папки, СД-та, ДВД-та и т.н.,
  • Kашони тип L – за обемни и леки неща като завивки, кърпи, одеала, играчки;
  • Kашони тип M – за дрехи, завивки. Използват се за въздушни пратки и за международни премествания;
  • Кашони тип Z –  големи кашони тип гардероб, които се използват за вечерни рокли и палта;
  • Кашони тип гардероб – в тях Вашите ризи и костюми ще могат да бъдат закачени. Могат да се използват за международни премествания по море или суша (но не с групажни пратки, освен при изрична молба на клиента).
  • Кашони за картини – с различни размери за огледала, картини, гоблени и т.н;
  • Торби за матраци – разполагаме с торби за матраци за двойно легло, спални, единично легло;
  • Опаковъчно фолио – използва се за допълнителна защита на мебели най-често от прах, мърсотия.

Обърнете се към Алайд, за да Ви снабдим с всичките тези кашони и материали. Никога не изпозвайте вестник или ако го правите, то нека е само за уплътняване или на дъното на кашона и запомнете, не го слагайте директно върху Вашите вещи, за да не попие мастилото в тях и да ги замърси безвъзвратно.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!