Start typing and select from the suggestions.

Start typing and select from the suggestions.

Водещата фирма за премествания в света.

Над 100 000 доволни клиенти всяка година.

В България от 1991 г.

Алайд

Алайд работи в България от 1991 г. Ние сме представител на световните лидери в преместването Алайд Интернешънъл (САЩ) и (Великобритания).
Алайд работи така както нито една друга компания. Използваме най-съвременните методи и технологии в сферата на преместването. Нашето качество е резултат от над 400 годишен опит.

Най-доброто обслужване на клиенти – Преместване с Allied, The Careful Movers

Високото качество направи Алайд пазарен лидер в този сектор, а над 80% от клиентите ни ползват нашите услуги отново. Поискайте безплатна оферта за преместване на покъщнина или офис оборудване между всеки две точки в България или по света.

Несравнимо обслужване, преместващо ви навсякъде

Алайд ще ви изненада с две неща:

  • винаги получавате безплатна оферта и изненадващо приемлива цена
  • винаги получавате повече, отколкото сте платили

Поискайте безплатна оферта за преместване

Достъпни услуги по преместване от компания на която можете да се доверите.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Благодаря ви за чудесната комуникация. Екипът ви пристигна навреме, опаковаха професионално и всичко това в срок. Четири дни от Англия до България е направо рекорд!

Шарън С Видин

Рядко срещано високо ниво на услугата. Транспортирахме мебели от няколко точки на Европа и САЩ и всичко беше като добре оркестриран концерт. Браво на вас!

Филип Р Варна

Наскоро използвахме услугите на Вашата фирма за преместване при окончателното си преместване от Аbu Dhabi, UAE в София. Изключително доволни сме от професионалната работа на всички етапи от международното преместване. Днес получихме багажа си и чрез Вас искаме да благодарим на целия тим и по-специално на г-н Събин Г и на двете прекрасни момчета-Павел С и Антон Ц за акуратната доставка. Присъединяваме се към всички предишни положителни отзиви за Алайд и със сигурност ще продължим да я ползваме и препоръчваме. Поздравления и благодарност за добрата работа! Сърдечни поздрави, Фани Б & Емил К

Фани Б & Емил К София, България

Mного Ви благодаря за съдействието, бързата реакция на нашите заявки и изключително добрата организация на работа. Вашият екип се справи блестящо и професионално с ангажиментите си, поведението им беше безупречно и се радвам, че Ви избрахме за партньор. Впечатлена съм много и от начина на работа на Павел и Виктор и уменията им да организира момчетата, така че да работят качествено, бързо и ефективно. Въпреки, че не очакваме да се местим толкова мащабно в следващите 5 години ©, ‚няма да пропусна искрено да Ви препоръчам като фирма за преместване на офис или къща на всеки, който потърси подобни услуги или да се обърна към Вас по подобен повод.

Сийка Т София, България

Вземете своята оферта сега!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

или се обадете на за да вземете своята оферта!