Обадете ни се +359 2 974 5170 за да получите оферта!
или попълненете формата…
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

За нас

Алайд Пикфордс работи в България от 1991 г. Ние сме представител на световните лидери в преместването Алайд Интернешънъл (САЩ) и Пикфордс (Великобритания).

Алайд Пикфордс работи така както нито една друга компания. Използваме най-съвременните методи и технологии в сферата на преместването.  Само ние ви предлагаме безплатен наръчник за преместване. Нашето качество е резултат от над 400 годишен опит.

Алайд Пикфордс ще ви изненада с две неща:

  • винаги получавате безплатна оферта и изненадващо приемлива цена
  • винаги получавате повече, отколкото сте платили

Високото качество направи Алайд Пикфордс пазарен лидер в този сектор, а над 80% от клиентите ни се връщат при нас. Поискайте безплатна оферта за преместване на покъщнина или офис оборудване между всеки две точки в България или по света.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Мнения за фирма за премествания

Mного Ви благодаря за съдействието, бързата реакция на нашите заявки и изключително добрата организация на работа. Вашият екип се справи блестящо и професионално с ангажиментите си, поведението им беше безупречно и се радвам, че Ви избрахме за партньор. Впечатлена съм много и от начина на работа на Павел и Виктор и уменията им да организира момчетата, така че да работят качествено, бързо и ефективно. Въпреки, че не очакваме да се местим толкова мащабно в следващите 5 години ©, ‚няма да пропусна искрено да Ви препоръчам като фирма за преместване на офис или къща на всеки, който потърси подобни услуги или да се обърна към Вас по подобен повод.

Вижте още мнения От Сийка Т от София, България