Обадете ни се +359 2 974 5170 за да получите оферта!
или попълненете формата…
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Защо сме най-добрите

Защо сме най-добрите

Алайд Пикфордс България е представител на световните лидери в преместванията – Allied International (САЩ) и Pickfords (Великобритания). Ние работим в България от 1991 г. Имаме мрежа от офиси в целия свят и над 100-годишен опит.

Ние от Алайд Пикфордс Ви предлагаме обслужване от най-висок клас, което не можете да намерите другаде. Заслуженото доверие на клиентите ни е нашето най-голямо предимство. Знаем, че ангажиментите при смяната на дома или офиса са доста и затова последното, за което трябва да се тревожите, е самото преместване. Оставете го на нас.

От началото до края на преместването нашите клиенти получават най-доброто обслужване – от планирането до разопаковането и почистването на използвания опаковъчен материал. Във всеки един етап от преместването нашият консултант е неотлъчно до Вас. Където и да се намирате, можете да следите в интернет движението на Вашата покъщнина или оборудване. Затова с нас всяко преместване е лесно – от всяка точка на България и на света до желаното от Вас място.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Мнения за фирма за премествания

Днес получих багажа си и моите неща са вече при мен. Аз все още не мога да повярвам как вичко беше уредено гладко и без проблеми. Чувала съм от свои приятели за “ужасяващи" истории относно процеса в България. Десислава свърши невероятна работа при организирането на всички формалности, и повярвайте ми, нещата не са прости тук. Хората, които направиха доставката и разтоварването са много професионални, много мили и внимателени - аз бях много доволна от тях. С удоволствие ще споделя своя опит и ще ви препоръчвам. Искрени благодарности и най-добри пожелания.

Вижте още мнения От Антоанета К от Финикс, Аризона