Обадете ни се +359 2 974 5170 за да получите оферта!
или попълненете формата…
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Защо сме най-добрите

Защо сме най-добрите

Алайд Пикфордс България е представител на световните лидери в преместванията – Allied International (САЩ) и Pickfords (Великобритания). Ние работим в България от 1991 г. Имаме мрежа от офиси в целия свят и над 100-годишен опит.

Ние от Алайд Пикфордс Ви предлагаме обслужване от най-висок клас, което не можете да намерите другаде. Заслуженото доверие на клиентите ни е нашето най-голямо предимство. Знаем, че ангажиментите при смяната на дома или офиса са доста и затова последното, за което трябва да се тревожите, е самото преместване. Оставете го на нас.

От началото до края на преместването нашите клиенти получават най-доброто обслужване – от планирането до разопаковането и почистването на използвания опаковъчен материал. Във всеки един етап от преместването нашият консултант е неотлъчно до Вас. Където и да се намирате, можете да следите в интернет движението на Вашата покъщнина или оборудване. Затова с нас всяко преместване е лесно – от всяка точка на България и на света до желаното от Вас място.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Мнения за фирма за премествания

Mного Ви благодаря за съдействието, бързата реакция на нашите заявки и изключително добрата организация на работа. Вашият екип се справи блестящо и професионално с ангажиментите си, поведението им беше безупречно и се радвам, че Ви избрахме за партньор. Впечатлена съм много и от начина на работа на Павел и Виктор и уменията им да организира момчетата, така че да работят качествено, бързо и ефективно. Въпреки, че не очакваме да се местим толкова мащабно в следващите 5 години ©, ‚няма да пропусна искрено да Ви препоръчам като фирма за преместване на офис или къща на всеки, който потърси подобни услуги или да се обърна към Вас по подобен повод.

Вижте още мнения От Сийка Т от София, България