Позвънетe +35928076688 за да получите оферта!
или попълнете форма по-долу…

Алайд е зелена компания

Алайд е зелена компания

Намалете консумацията

Използвайте отново

Рециклирайте

 

Камионите и микробусите са гръбнакът на нашата компания. Като отговорна фирма ние изцяло осъзнаваме влиянието, което те имат върху околната среда и затова поддържането им е не само отговорност, но и кауза.

След основаването на компанията най-важната задача за нас е да се стремим да сведем до минимум вредните емисии от автомобилите ни. Всеки един камион се поддържа съобразно най-високите европейски сертификати – ЕURO 4 и EURO 5. Принцип в работата ни от 15 години насам е и наетите превозни средства от други компании да притежават тези сертификати .

Наред с автомобилите, кашоните са другата запазена марка на Алайд Пикфордс. Наша мисия в ежедневната ни работа е рециклирането и повторната им употреба. Всички наши клиенти се възползват от възможността да ни върнат опаковъчния материал, за да  можем да го използваме и в други премествания. Ние не само можем да ги използваме отново, но и да ги “съживим” в нашия склад за рециклиране.

Според философията в ежедневната работа на Алайд Пикфордс жизненоважно за всеки бизнес е да приеме зелената идея и рециклирането като кауза в ежедневната си работа. Затова в началото на 2010 инициирахме специална кампания, посветена на околната среда –  “Зелена врата”. За всеки един нов клиент за международно преместване, ние засаждаме по едно дърво в обезлесен район.

“Повече дървета – повече въздух” – това е простото мото на кампанията ни “Зелена врата”.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Moving Company Review

Благодаря ви за чудесната комуникация. Екипът ви пристигна навреме, опаковаха професионално и всичко това в срок. Четири дни от Англия до България е направо рекорд!

Вижте повече мнения Шарън С от Видин