Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Водещата фирма за премествания в света.

Над 100 000 доволни клиенти всяка година.

В България от 1991 г.

ЗЕЛЕНИ превозни средства

Камионите и микробусите са гръбнакът на нашата компания. Като отговорна фирма ние изцяло осъзнаваме влиянието, което те имат върху околната среда и затова поддържането им е не само отговорност, но и кауза.

След основаването на компанията най-важната задача за нас е да се стремим да сведем до минимум вредните емисии от автомобилите ни. Всеки един камион се поддържа съобразно най-високите европейски сертификати – ЕURO 6. Принцип в работата ни от 15 години насам е и наетите превозни средства от други компании да притежават тези сертификати .

Нашият работен процес е изграден с мисъл за рециклиране и повторна употреба.

Зелени кашони

Наред с автомобилите, кашоните са другата запазена марка на Алайд. Всички наши клиенти се възползват от възможността да ни върнат опаковъчния материал, за да  можем да го използваме и в други премествания. Ние не само можем да ги използваме отново, но и да ги “съживим” в нашия склад за рециклиране.

Според философията в ежедневната работа на Алайд жизненоважно за всеки бизнес е да приеме зелената идея и рециклирането като кауза в ежедневната си работа. Затова в началото на 2010 инициирахме специална кампания, посветена на околната среда –  “Зелена врата”. За всеки един нов клиент за международно преместване, ние засаждаме по едно дърво в обезлесен район.

Вземете своята оферта сега!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

или се обадете на за да вземете своята оферта!