Позвънетe +35928076688 за да получите оферта!
или попълнете форма по-долу…
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Складиране на оборудване, мебели и архиви

Складиране на оборудване, мебели и архиви

Алайд Пикфордс Ви предлага услуги за временно или дългосрочно складиране. Независимо дали имате нужда да складирате лични вещи, офис оборудване или документален архив, ние Ви предлагаме сигурни и удобни помещения, до които винаги имате лесен достъп.

Мебели

Опитът на Алайд Пикфордс в преместванията показва, че често възниква необходимост от временно (до 90 дни) или дългосрочно складиране на покъщнина или офис оборудване. Ако предварително сте купили нови мебели, ако все още не може да се нанесете в новия си дом, ако той е по-малък от досегашния, Алайд Пикфордс Ви предлага и професионални услуги по складиране.

Документи

Всеки бизнес създава огромно количество документи, които не използвате всеки ден, но трябва да съхранявате. Алайд Пикфордс Ви предлага решение. В нашите складове документите Ви са на сигурно място и с гарантирана конфиденциалност, а Вие имате бърз и лесен достъп до тях, когато пожелаете.

Сигурност

Алайд Пикфордс гарантира сигурност за вашите складирани вещи. Нашите помещения имат 24 часова охрана и са оборудвани с най-съвременните алармени системи. Поддържаме постоянна температура и влажност, които ще запазят Вашите мебели в състоянието, в което ни ги предоставите.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Moving Company Review

Mного Ви благодаря за съдействието, бързата реакция на нашите заявки и изключително добрата организация на работа. Вашият екип се справи блестящо и професионално с ангажиментите си, поведението им беше безупречно и се радвам, че Ви избрахме за партньор. Впечатлена съм много и от начина на работа на Павел и Виктор и уменията им да организира момчетата, така че да работят качествено, бързо и ефективно. Въпреки, че не очакваме да се местим толкова мащабно в следващите 5 години ©, ‚няма да пропусна искрено да Ви препоръчам като фирма за преместване на офис или къща на всеки, който потърси подобни услуги или да се обърна към Вас по подобен повод.

Вижте повече мнения Сийка Т от София, България