Обадете ни се +359 2 974 5170 за да получите оферта!
или попълненете формата…
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Списък със задачи

Списък със задачи

Списъкът със задачи за Вашето предстоящо преместване е едни от най-удачните варианти да се организирате. Многобройни са задачите Ви по смяната на дома и ако нахвърляте мислите си на лист хартия ще бъде най-сигурно, че няма да пропуснете нещо. Ние вече се заехме с тази задача и направихме списък със задачи, който обхваща всеки един етап от преместването.

Списък на Алайд за организиране на времето до преместването

Преди да започнете планирането, разгледайте нашия списък за организиране на времето до деня на преместването, за да се ориентирате в кой точно момент какво е най-добе да свършите. Според нас осем седмици преди преместването е най-разумно да започнете с организицията и Ви предоставяме списък, който приоритизира задачите Ви, за да може да има време да свършите всичко преди големия ден.

Списък на Алайд със задачи за  деня на преместването

Предоставяме на Ваше внимание и списък със задачи, на които трябва да обърнете внимание в деня на преместването. В него можете да намерите задачи като слагане на етикети на кашоните, разчистване на пътеки за движение на екипа в деня на товарене и разтоварване, набавяне на необходимите документи. Макар това да са на пръв поглед дребни задачки, те са с колосално значение и е лесно да ги изпуснете. Ако се придържате към нашия списък в деня на преместването, ще си гарантирате лесно и гладко преместване.

Обърнете внимание на списъка на Алайд със задачи за планиране на преместването

Разработили сме тези списъци, за да Ви помогнем по-добре да се подготвите в седмиците до деня на преместването. Нашата основна цел е целия процес да бъде лек и безпроблемен и с помощта на нашите списъци Вие няма да забравите някоя важна задача. Няма да намерите по-изчерпателен и полезен списък от този, който ние Ви предоставяме за Вашето преместване. Сега е моментът да отворите нашите набелязани задачи и да започнете да ги отмятате.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Мнения за фирма за премествания

Mного Ви благодаря за съдействието, бързата реакция на нашите заявки и изключително добрата организация на работа. Вашият екип се справи блестящо и професионално с ангажиментите си, поведението им беше безупречно и се радвам, че Ви избрахме за партньор. Впечатлена съм много и от начина на работа на Павел и Виктор и уменията им да организира момчетата, така че да работят качествено, бързо и ефективно. Въпреки, че не очакваме да се местим толкова мащабно в следващите 5 години ©, ‚няма да пропусна искрено да Ви препоръчам като фирма за преместване на офис или къща на всеки, който потърси подобни услуги или да се обърна към Вас по подобен повод.

Вижте още мнения От Сийка Т от София, България