Позвънетe +35928076688 за да получите оферта!
или попълнете форма по-долу…
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Списък със задачи

Списък със задачи

Списъкът със задачи за Вашето предстоящо преместване е едни от най-удачните варианти да се организирате. Многобройни са задачите Ви по смяната на дома и ако нахвърляте мислите си на лист хартия ще бъде най-сигурно, че няма да пропуснете нещо. Ние вече се заехме с тази задача и направихме списък със задачи, който обхваща всеки един етап от преместването.

Списък на Алайд за организиране на времето до преместването

Преди да започнете планирането, разгледайте нашия списък за организиране на времето до деня на преместването, за да се ориентирате в кой точно момент какво е най-добе да свършите. Според нас осем седмици преди преместването е най-разумно да започнете с организицията и Ви предоставяме списък, който приоритизира задачите Ви, за да може да има време да свършите всичко преди големия ден.

Списък на Алайд със задачи за  деня на преместването

Предоставяме на Ваше внимание и списък със задачи, на които трябва да обърнете внимание в деня на преместването. В него можете да намерите задачи като слагане на етикети на кашоните, разчистване на пътеки за движение на екипа в деня на товарене и разтоварване, набавяне на необходимите документи. Макар това да са на пръв поглед дребни задачки, те са с колосално значение и е лесно да ги изпуснете. Ако се придържате към нашия списък в деня на преместването, ще си гарантирате лесно и гладко преместване.

Обърнете внимание на списъка на Алайд със задачи за планиране на преместването

Разработили сме тези списъци, за да Ви помогнем по-добре да се подготвите в седмиците до деня на преместването. Нашата основна цел е целия процес да бъде лек и безпроблемен и с помощта на нашите списъци Вие няма да забравите някоя важна задача. Няма да намерите по-изчерпателен и полезен списък от този, който ние Ви предоставяме за Вашето преместване. Сега е моментът да отворите нашите набелязани задачи и да започнете да ги отмятате.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Moving Company Review

Наскоро използвахме услугите на Вашата фирма за преместване при окончателното си преместване от Аbu Dhabi, UAE в София. Изключително доволни сме от професионалната работа на всички етапи от международното преместване. Днес получихме багажа си и чрез Вас искаме да благодарим на целия тим и по-специално на г-н Събин Г и на двете прекрасни момчета-Павел С и Антон Ц за акуратната доставка. Присъединяваме се към всички предишни положителни отзиви за Алайд Пикфордс и със сигурност ще продължим да я ползваме и препоръчваме. Поздравления и благодарност за добрата работа! Сърдечни поздрави, Фани Б & Емил К

Вижте повече мнения Фани Б & Емил К от София, България