Позвънетe +35928076688 за да получите оферта!
или попълнете форма по-долу…
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Преместване с деца

Преместване с деца

Ако имате деца и трябва да смените жилището си, това не означава, че трябва процесът за тях да бъде стресиращ. Ако привлечете детето си към процеса на преместване от самото начало, новото начинание ще му допадне, защото децата обичат приключенията и новостите. Само ако са изцяло ангажирани, преместването за децата ще бъде не плашещо, а забавно.

Запомнете!

  • Кажете на децата си в откровен разговор, че ще се местите. Много по-стресиращо би било да го научат случайно;
  • говорете пред тях за преместването, питайте ги за мнение и им разказвайте детайлно за бъдещата смяна на дома;
  • в зависимост от възрастта им, децата могат да реагират на новината различно. Малките ще страдат за любим учител, за познати и посещавани институции като детската градина или училището, за стаята си. На тийнейджърите ще им липсват приятелите и съучениците, местата за забавление;
  • въвлечете децата си колкото се може повече – търсете новото жилище с тяхна помощ, планирайте етапите на преместването с тях, давайте им всякакви задачи, които мислите, че са подходящи за възрастта им.
  • нека те сами да си опаковат любимите неща и дори може да си надпишат кашона, както те искат, за да могат после лесно да си го разпознаят в новия дом
  • когато дойде време да си кажат довиждане с приятелите и близките, не забравяйте да им напомните, че винаги могат да поддържат връзка с тях, да си говорят, да си ходят на гости.

Горните съвети са само насочващи как можете да въвлечете децата си в процеса на преместване и как да избегнете ситуация на по-трудна адаптация към новата среда. Още повече, като им позволявате сами да си опаковат нещата. Така те ще се почувстват важна и неотменна част от тази промяна в живота на всички.

Преместването с деца, може да има и своите добри страни – първо – те ще ви помогнат и второ ще имате по-малко притеснения как те ще понесат промяната в живота си.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Moving Company Review

Днес получих багажа си и моите неща са вече при мен. Аз все още не мога да повярвам как вичко беше уредено гладко и без проблеми. Чувала съм от свои приятели за “ужасяващи" истории относно процеса в България. Десислава свърши невероятна работа при организирането на всички формалности, и повярвайте ми, нещата не са прости тук. Хората, които направиха доставката и разтоварването са много професионални, много мили и внимателени - аз бях много доволна от тях. С удоволствие ще споделя своя опит и ще ви препоръчвам. Искрени благодарности и най-добри пожелания.

Вижте повече мнения Антоанета К от Финикс, Аризона