Обадете ни се +359 2 974 5170 за да получите оферта!
или попълненете формата…
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Материали за преместване

Материали за преместване

Оптималните опаковки и материали за преместване може да бъдат намери само в Алайд Пикфордс. Ние можем да предложим на нашите клиенти внушителен набор от опаковъчен материал, за да постигнете най-доброто и качествено предпазване на Вашите вещи. Без значение дали изберете опцията за опаковане „Направи си сам“ или решите да доверите опаковането изцяло или частично на Алайд Пикфордс, нашите опаковъчни материали ще Ви помогнат много да защитите максимално добре покъщнината си.

От какъвто и опаковъчен материал да се нуждаете, ще го намерите при нас

Ние можем да Ви съдействаме, като предоставим както няколко кашона да опаковате малко дрехи, така и целия комплект опаковъчен материал за цялостно опаковане на вещите в дома Ви. Разполагаме с огромно разнообразие кашони с различна големина и дебелина на страните – малки кашони за дребни предмети, книги, по-големи за дрехи и завивки, спално бельо, плоски кашони за картини и огледала. Няма нещо, което да не може да се опакова с нашите материали.

Ние сме Вашият най-удачен избор за опаковъчни средства. От нас можете да получите опаковъчна хартия, хартия с балончета за техника, хартия с балончета за мебели, торби за матраци и т.н. Всички те са на достъпни цени, защото спокойствието е най-скъпата инвестиция.

Нашите възможности за опаковъчен материал

Ние в Алайд Пикфордс разбираме нуждите Ви по време на процеса на преместване, затова предлагаме професионални материали за преместване. С нашите съвети ще сложите всяка една вещ в точния кашон. Предлагаме опаковъчен материал, който е не само на достъпни цени, но и с първокласно качество.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Мнения за фирма за премествания

Mного Ви благодаря за съдействието, бързата реакция на нашите заявки и изключително добрата организация на работа. Вашият екип се справи блестящо и професионално с ангажиментите си, поведението им беше безупречно и се радвам, че Ви избрахме за партньор. Впечатлена съм много и от начина на работа на Павел и Виктор и уменията им да организира момчетата, така че да работят качествено, бързо и ефективно. Въпреки, че не очакваме да се местим толкова мащабно в следващите 5 години ©, ‚няма да пропусна искрено да Ви препоръчам като фирма за преместване на офис или къща на всеки, който потърси подобни услуги или да се обърна към Вас по подобен повод.

Вижте още мнения От Сийка Т от София, България