Обадете ни се +359 2 974 5170 за да получите оферта!
или попълненете формата…
  • DD slash MM slash YYYY

7 отговора на въпроса „Защо да наема фирма за преместване?“

Ето 7 сигурни признака, че професионална фирма за преместване е най-добрата гаранция за успешно преместване:

 

• Местите се далеч

Можете да напълните няколко кутии и куфари и да ги хвърлите в колата си. Удобно е, но само ако заминавате за няколко дни на вилата. Всяка покъщнина обаче има нужда от голям камион, който да извърши безопазно преместване на всички вещи от точка А до точка B. Нищо не е така изнервящо от това да опаковате всичко сам, да потеглите с голям камион , който не си съвсем убеден че можеш да управляваш, по непознати пътища.

• Нужда от помощ

Имате нужда от помощ за товарене и разтоварване на мебелите. Ако това е така и нямате приятели със здрав гръб и силни ръце, най-добре е да наемете фирма за преместване отколко да рискуваш да го направиш сам. Знайте – вашите приятели не искат да се премествате.

• Ценности

Собственик сте на ценно произведение на изкуството, скъпа колекция от вина, колекция от футболни топки с афтографи, редки музикални инструменти, скъпа електроника, или други вещи, които се нуждаят от специална обработка при пренасяне.

• Нямате време

Вие сте много заети – работите по цял ден, а малкото останало време държите да посветите на семейството. Не си струва най-ценните часове да посветите на товарене и разтоварване. Тогава се обадете на фирма за професионално преместване.

• Малки деца

Имате малки деца и се местите в нов град, но все още не сте наели детегледачка. Едно преместване ще ви причини достатъчно напрежение, което ще ви затрудни в гледането на децата. Струва ли си? Обадете се на професионалисти.

• Неподходящ сезон

Местите се по време на учебната година – на децата им предстои поредния тест. Наближават и големи празници, на които се събирате цялото семейство. Преместването трябва да стане бързо и безпроблемно, да подредите новия си дом навреме, за да не нарушите семейните традиции и спокойствието на децата.

• Нямате оборудване

Не разполагате с оборудване, за да извършиш сами преместването. Нямате камион, ремарке, теглич, въжета и т.н. Можеш да ги наемете, можеш и да ги потърсите от приятели и приятели на приятели. Ще ви струва пари, време и ангажимети към хора за услуги в бъдеще . Цената, на която ще ги осигурите, ще надхвърли наемането на професионална фирма за преместване.

Ако откривате себе си в някоя от тези ситуации, то със сигурност е време да потърсите фирма за преместване. Първо преценете бюджета си, след това направете проучване и ще откриете най-добрата фирма за преместване.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Мнения за фирма за премествания

Днес получих багажа си и моите неща са вече при мен. Аз все още не мога да повярвам как вичко беше уредено гладко и без проблеми. Чувала съм от свои приятели за “ужасяващи" истории относно процеса в България. Десислава свърши невероятна работа при организирането на всички формалности, и повярвайте ми, нещата не са прости тук. Хората, които направиха доставката и разтоварването са много професионални, много мили и внимателени - аз бях много доволна от тях. С удоволствие ще споделя своя опит и ще ви препоръчвам. Искрени благодарности и най-добри пожелания.

Вижте още мнения От Антоанета К от Финикс, Аризона