Преместване на покъщнина в лошо време

Когато и да решите да организирате преместване на покъщнина или преместване на офиса, природата може да реши нещо друго. Времето често е непредсказуемо и все пак може да сте подготвени за неговите изненади. Като начало, следете прогнозата за времето и в дъжд, сняг, лапавица или пък жега, винаги бъдете подходящо облечени.

При дъжд

Да премествате покъщнина или офис в дъждовно време обикновено не е голям проблем. В случай, че навън се излива порой обаче – преместването е по-добре да бъде отложено. Но ако имате определен срок за освобождаване на старото жилище или офис, преместването в пороя става неизбежно. Единственото, за което трябва да се безпокоте, е да опазите вещите си сухи. Затова камионът за преместване на покъщнината или офиса трябва да бъде паркиран възможно най-близо до дома. Може да сложите по пода в къщата стари хавлиени кърпи, за да не се повредят килимите и паркетът, докато хамалите пренасят вещите с мокри и кални обувки. Ние от Алайд разполагаме със специани одеала, които в такава ситуация попиват влагата и предпазват подовите настилки.

Силно слънце

Повечето хора избират да се преместят в топло и слънчево време, но то също може да донесе неприятности. Например слънчево изгаряне, топлинен удар или пък дехидратация. Затова е важно да имате под ръка слънцезащитен крем, достатъчно безалкохолни напитки и минерална вода.

Сняг

През зимата снегът, кишата и ледът могат да направят куп поразии и дори да попречат на вашето преместване на покъщнина. Ако ще се местите през зимата, трябва да осигурите безопасен път от камиона до къщата и обратно на екипа ни и да почистите снега и леда от тротоара още преди да сме пристигнали. Хвърлете сол или пясък, за да не се образува лед, и имайте под ръка лопата, в случай че отново се натрупа сняг.

Камионът на фирмата за преместване на покъщнина трябва да е паркиран съвсем близо до дома ти. Най-добре е мебелите да са опаковани със стреч фолио, за да не се намокрят и надраскат. Както и при дъждовно време, важно е да сложите по земята в къщата хавлиени кърпи, за да не се повреждат килимите и паркетът, докато ние пренасяме покъщнината.  Ние разполагаме със специани одеала, които в такава ситуация попиват влагата и предпазват подовите настилки.

Ако времето се влоши, възможно е фирмата за преместване на дома или офиса да отложи вашето пренасяне. Това не трябва да ви безпокои, защото и чакащите да се нанесат на вашето място, също ще се наложи да го отложат. Заради екстремното време напоследък рез зимата се затварят някои от пътищата в страната и понякога фирмите за преместване са принудени да не работят временно.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!