Обадете ни се +359 2 974 5170 за да получите оферта!
или попълненете формата…
  • DD slash MM slash YYYY

Преместване на покъщнина в лошо време

Когато и да решите да организирате преместване на покъщнина или преместване на офиса, природата може да реши нещо друго. Времето често е непредсказуемо и все пак може да сте подготвени за неговите изненади. Като начало, следете прогнозата за времето и в дъжд, сняг, лапавица или пък жега, винаги бъдете подходящо облечени.

При дъжд

Да премествате покъщнина или офис в дъждовно време обикновено не е голям проблем. В случай, че навън се излива порой обаче – преместването е по-добре да бъде отложено. Но ако имате определен срок за освобождаване на старото жилище или офис, преместването в пороя става неизбежно. Единственото, за което трябва да се безпокоте, е да опазите вещите си сухи. Затова камионът за преместване на покъщнината или офиса трябва да бъде паркиран възможно най-близо до дома. Може да сложите по пода в къщата стари хавлиени кърпи, за да не се повредят килимите и паркетът, докато хамалите пренасят вещите с мокри и кални обувки. Ние от Алайд разполагаме със специани одеала, които в такава ситуация попиват влагата и предпазват подовите настилки.

Силно слънце

Повечето хора избират да се преместят в топло и слънчево време, но то също може да донесе неприятности. Например слънчево изгаряне, топлинен удар или пък дехидратация. Затова е важно да имате под ръка слънцезащитен крем, достатъчно безалкохолни напитки и минерална вода.

Сняг

През зимата снегът, кишата и ледът могат да направят куп поразии и дори да попречат на вашето преместване на покъщнина. Ако ще се местите през зимата, трябва да осигурите безопасен път от камиона до къщата и обратно на екипа ни и да почистите снега и леда от тротоара още преди да сме пристигнали. Хвърлете сол или пясък, за да не се образува лед, и имайте под ръка лопата, в случай че отново се натрупа сняг.

Камионът на фирмата за преместване на покъщнина трябва да е паркиран съвсем близо до дома ти. Най-добре е мебелите да са опаковани със стреч фолио, за да не се намокрят и надраскат. Както и при дъждовно време, важно е да сложите по земята в къщата хавлиени кърпи, за да не се повреждат килимите и паркетът, докато ние пренасяме покъщнината.  Ние разполагаме със специани одеала, които в такава ситуация попиват влагата и предпазват подовите настилки.

Ако времето се влоши, възможно е фирмата за преместване на дома или офиса да отложи вашето пренасяне. Това не трябва да ви безпокои, защото и чакащите да се нанесат на вашето място, също ще се наложи да го отложат. Заради екстремното време напоследък рез зимата се затварят някои от пътищата в страната и понякога фирмите за преместване са принудени да не работят временно.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Мнения за фирма за премествания

Отлично обслужване! Всичко беше като по часовник. Благодаря ви!

Вижте още мнения От Мери П от Варна