Обадете ни се +359 2 974 5170 за да получите оферта!
или попълненете формата…
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Kое е най-подходящото време за преместване на дома

Всяко преместване на дома е стресиращо. Има дни, седмици и месеци, които са много подходящи за подобна промяна. Без значение дали наемате професионална фирма за преместване като нас или се наемате сами да се преместите, изборът на време е много важен. В определени дни, седмици или месеци повечето фирми за преместване и транспортни агенции намаляват цените и предлагат повече допълнителни услуги.

От ноември до Нова година

Това са перфектните месеци за преместване в ново жилище. Тогава фирмите за преместване забавят темпото. Децата вече са започнали училище и семействата не са в настроение да се местят преди празниците. Избягвайте летните месеци – това е най-скъпото време за местене.

В средата на месеца

Планирайте преместването да започне в средата на месеца, за да получите по-ниска цена. В началото и в края на всеки 30-дневен период е най-натовареното време за фирмите за преместване. Повечето договори за наем се сключват в началото на всеки месец.

От понеделник до четвъртък

Най-подходящите дни от седмицата за местене са от понеделник до четвъртък. Повечето хора планират преместването за почивни дни, когато не са на работа и това натоварва хамалите през уикенда. Всяка фирма за преместване има по-малко ангажименти през работната седмица, а това означава и по-добра цена на преместването за вас.

Ваканцията

Повечето хора избират да се местят през лятото. Тогава децата са във ваканция и не се налага да ги водите на училище и да им помагате с домашните по време на суматохата около преместването. Когато организирате преместване през лятната ваканция, децата имат време за приспособяване към новия дом, новия квартал и съседите, преди началото на учебната година.

Хубаво време

Времето играе важна роля при преместване и обикновено ни изненадва. Важно е къде живеете и къде се местите. Най-предпочитани за преместване са сезоните пролет и есен. В някои части на страната лятото е по-екстремно като климатични условия, а в други – зимата. Обмислете добре кога да планирате вашето преместване и имайте предвид, че през лятото то е най-скъпо.

Празници

В случай, че решите да се преместите по празниците, помислете за трафика по пътищата. По време на празниците движението е по-натоварено и ще ви струва много нерви. Избягвайте преместването преди големите празници Коледа и Великден, когато се местите в район без нито един познат. Преместване в друго време ще ви позволи да срещнете нови познати и да посрещнете в приятна атмосфера празниците.

Преместване на дома или офиса в най-удобното време е правилният избор, но не винаги е възможно да съобразите всичко. Ако датата за местене не е точно фиксирана и може да бъде променена, прочетете отново тези предложения преди да планирате.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Мнения за фирма за премествания

Благодаря ви за чудесната комуникация. Екипът ви пристигна навреме, опаковаха професионално и всичко това в срок. Четири дни от Англия до България е направо рекорд!

Вижте още мнения От Шарън С от Видин