Как да полеем новия дом с невероятно парти

Как да полеем новия дом с невероятно парти

Партито за нов дом не трябва непременно да е в безупречно подредена къща и с изискано и скъпо меню. Съберете приятелите, новите съседи и семейството в новия си дом на по питие. Не се притеснявайте – на никой няма да му пука за боядисаната ви в бебешко розово дневна например. Напротив, хората около васдори могат да ви дадат ценен съвет по време на партито.

Поканите

Когато ние разтоварим всичко и си тръгнем, е време да организирате партито. Подгответе се по старомодния начин – изпратете покани на лист хартия или по електронен път.

Място на партито

Не се престаравайте, използвайте каквото имате.

Кухненската маса може лесно да се превърне в шведска маса, а по-късно и в маса за кафе и десерти
Използвайте покривка, за да предпазите нейната повърхност
Използвайте биоразградими хартиени чинии
Кухненският плот може да се превърне в мокър бар за питиета
Използвайте терасата, ако времето е хубаво. Окачете парти лампички за празнична атмосфера
Ако все още не сте решили какъв да бъде цветът на стените ви, нарисувайте квадрати по стените си в различни цветове, раздайте моливи на гостите си и ги оставете да слагат маркират предпочитания от тях цвят и да напишат името си срещу него. По този начин можете да получите идеи и за настилката на пода

Храната

Помислиете за шведска маса / бюфет. По-малко натоварващо е от това да приготвите изискана вечеря с прибори върху бяла покривка. Шведската маса насърчава хората да общуват повече помежду си и да се опознаят по-добре. Ето няколко полезни идеи:

Мини хапки – със салам, шунка, салати, сирена, плодове, сладка, към това може да прибавите и резени торта, плодове и бисквити
Чипс – различни видове и сосове за него, за десерт – сладолед
Питки хляб и хумус, брускети с различни видове салатена паста, маслини, пилешки шите чета, за десерт – малки леки торти от лимон и лайм, или къпкейкс

Мокрият бар

Вместо да изкупите целия алкохол под слънцето, плюс сокове и газирани напитки, вино и бира, може да спестите малко пари. Много от гостите ще донесат вино или бира. Предложете им коктейли. Разпечатайте рецептите за няколко от тях.

Домашна сангрия
Кампари и сода
Мохито
Маргарита
Мартини
Гимлет (водка или джин)
Домашна лимонада

Разпечатайте имената на коктейлите и рецептите за приготвяне, пригответе чашите, леда и необходимите съставки и оставете гостите сами да направят своята напитка. Ако се местите в страна, където алкохолът е забранен – предложете безалкохолни коктейли (!!!).

Музиката

Музиката е сред най-важните неща за вашето парти. Ако не познавате DJ Radi, Ясен Петров, Жоро Благоев, DJ Камен Спасов, DJ Таки или някой от техните ученици, подгответе дълъг плей-лист, който да продължава няколко часа, за да не е необходимо да сваляте музика по време на партито. По-добре е да подберете музика и за фон, не само за танци.

Наздраве! Забавлявайте се!

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!