Хитрини за опаковане на кухнята

Научете как най-добре да опаковате всички чупливи предмети в кухнята си, когато се подготвяте за преместване.

От всички стаи в дома Ви най-трудната и отнемаща най-много време за опаковане е кухнята. С толкова много чупливи и странни предмети за опаковане, тя обикновено изисква много специални опаковъчни материали.

За щастие, има преки пътища, които можете да предприемете. Тези хитрини за опаковане на кухня могат да Ви спестят време и пари – и да гарантират, че вещите Ви ще пристигнат в новия Ви дом в перфектно състояние.

  • Използвайте найлоново фолио, за да опаковате изцяло тава или органайзер за прибори. Вместо да изваждате всичките си прибори от органайзера, използвайте пластмасово фолио, за да задържите всички на мястото си. Стегнатата опаковка ще гарантира, че нищо няма да изпадне от мястото си.
  • Купете чинии за еднократна употреба като предпазители за чинии. Един от най-бързите начини за опаковане и защита на чиниите е да поставите стиропор, пластмасова или друга чиния за еднократна употреба между всяка чуплива чиния. Те се подреждат лесно и също така гарантират, че чиниите няма да се удрят една в друга при транспортиране. Опаковайте ги в кутиите вертикално, тъй като така те ще бъдат по-стабилни.
  • Използвайте кърпи за чинии, салфетки от плат и покривки за маса като подложки и пълнежи. Вместо да купувате опаковъчни пълнежи или да мачкате вестници, за да предпазите чупливите си вещи, увийте кухненските си хавлии около въпросните, чупливи предмети.
  • Поставете гумени ластици около тенджерите и техните капаци. Избягвайте бъркотията при опитите да намерите кой капак е към коя тенджера, като сложите гумен ластик на всеки комплект. Можете също така да поставите някои предмети вътре в тези съдове, например подправки или други дребни неща.
  • Опаковайте всяко чекмедже като едно цяло. Избегнете проблема да забравите къде сте сложили нещата или да се чудите дали не сте забравили нещо, като пренесете всяко кухненско чекмедже и шкаф непокътнати. Като следвате правилото „един шкаф = една кутия“, можете да разопаковате два пъти по-бързо, след като пристигнете.
  • Торбичките са подходящи не само за обяд – те могат да се използват и за индивидуално опаковане на чаши и чинии.
  • Използвайте отново опаковките за бира и вино. Винаги, когато купувате бира или вино в големи количества, те се предлагат в кутия с вградени разделители. Запазете ги и ги използвайте за транспортиране на чупливи предмети като вино, бутилки зехтин, стъклени чаши и вази.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!