Как да опаковате инструментите от гаража

След кухнята, гаражът може да е най-трудното помещение за опаковане, особено ако имате работилница с много ръчни и електрически инструменти. В гаражите също има голямо разнообразие от предмети за опаковане: от резервни винтове до настолен трион. С план и подходящи опаковъчни материали обаче това може да се окаже по-лесно, отколкото си мислите.

Първо, опишете съдържанието на гаража си. Съкратете колекцията си от дублиращи се инструменти и определете нещата, които са износени и счупени и ще трябва да бъдат заменени след преместването. Както и за всяка друга част от дома Ви, преценете дали искате да преместите предметите, които никога или рядко се използват, или е по-добре да ги дарите или продадете. Ако гаражът Ви е неорганизиран и разхвърлян, почистването и организирането му преди да започнете да го опаковате ще Ви улесни.

Предметите, които не могат да бъдат преместени, трябва да бъдат изхвърлени безопасно. Те включват масла, пестициди, торове, бои и бензин, както и резервоари за пропан. Не забравяйте да източите горивото и маслото от бензиновите инструменти, като например вентилатори за листа, тримери и косачки за трева. Малките ръчни инструменти, като гаечни ключове, чукове и отвертки, е най-добре да се преместят в кутии за инструменти или малки сандъци за инструменти. Не забравяйте да оставите чук, отвертка и гаечен ключ навън в деня на преместването, тъй като може да са Ви необходими. За ръчните триони увийте остриетата в стари кърпи или тежки парцали, залепете ги здраво с тиксо и ги опаковайте в дълги, плоски кашони. Малките електроинструменти, като циркуляри, бормашини и фрези, могат да бъдат опаковани в кашони; само не забравяйте да отстраните накрайниците, остриетата и другите приспособления. Когато опаковате инструментите в кашони, използвайте малки и средни кашони, за да не ги претоварвате.

Може би си струва да отделите време, за да разделите пироните, винтовете, шайбите и други железа поотделно, и по размер. Малки буркани или кутии вършат добра работа за това. Отделянето на време за такова организиране ще улесни разопаковането. В противен случай, вероятно ще намерите винтовете, свредла, пироните и другите инструменти, разпилени и смесени заедно.

Не е необходимо да опаковате някои инструменти. Инструментите с дълги дръжки, като лопати и метли, трябва да бъдат събрани заедно, за да може екипът Ви да ги пакетира. Извадете приставките и остриетата от настолните и стоящите триони; екипът по преместването ще свърши останалото. При велосипедите, отстранете всички прикрепени елементи, които могат да бъдат свалени в процеса на преместване. Здраво закрепените кошници могат да останат. Ако премествате грил на дървени въглища, почистете пепелта и въглищата от него и изхвърлете неизползваните въглища.

Можем да преместим предмети като моторни скутери, косачки и снегорини, но трябва да ги обсъдите с координатора си преди преместването, за да разберете дали има някаква специална подготовка извън изпразването на горивото и маслото. И въпреки че препоръчваме да закупите нови контейнери за боклук след преместването, ако решите да вземете старите, трябва да ги почистите добре, преди да ги пренесете.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!