Обадете ни се +359 2 974 5170 за да получите оферта!
или попълненете формата…
  • DD slash MM slash YYYY

Преместване на офис

Преместване на офис

Алайд Пикфордс е Вашата компания за преместване на офис. Ние ще Ви преместим в съседната сграда, в съседния квартал или град, в съседната държава или континент. Ние разполагаме с над 1000 офиса в 135 държави по света и обработваме годишно повече от 400 000 премествания. Нашият опит и вниманието към всеки детайл правят Алайд Пикфордс най-добрата фирма за бизнес преместване.

Без значение къде

Ние от Алайд Пикфордс знаем, че бизнесът е динамичен и често Ви се налага да взимате решения за разместване или преместване на Вашите офиси, произведствени помещения или търговски площи. Нашите специалисти ще Ви помогнат това да стане бързо и лесно независимо дали искате да преместите няколко служители на друг етаж или целия бизнес в друга държава.

Внимание към всеки служител

Опитните и лоялни служители са важни за Вашия бизнес. Затова Алайд Пикфордс обръща внимание на всеки служител по време на преместването и спестява ненужния стрес сред персонала. Нашите специалисти консултират всяка една стъпка от процеса по преместване с излъчен от Вас представител/представители на отделите във Вашата компания.

Дългосрочно или еднократно

Алайд Пикфордс Ви предлага да изберете типа взаимоотношения с Вашата компания за преместване на офис. Ние можем да преместим еднократно Вашия офис и служители. Алайд Пикфордс обаче може да бъде и Вашата компания за премествания дългосрочно. Нашите специалисти ще Ви помогнат да планирате по-добре, да съгласувате отделните премествания и така да спестите време и средства.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Мнения за фирма за премествания

Преместване на 120 работни места, архив и сървърно помещение за два дни - гладко и синхронизирано, без никакви изненади. Много сме доволни от всички - от мениджъра по преместването, екипите за преместване и специалистите по сглобяване на мебели!

Вижте още мнения От Георги И от София