Обадете ни се +359 2 974 5170 за да получите оферта!
или попълненете формата…
  • DD slash MM slash YYYY

Преместване на офис

Преместване на офис

Алайд Пикфордс е Вашата компания за преместване на офис. Ние ще Ви преместим в съседната сграда, в съседния квартал или град, в съседната държава или континент. Ние разполагаме с над 1000 офиса в 135 държави по света и обработваме годишно повече от 400 000 премествания. Нашият опит и вниманието към всеки детайл правят Алайд Пикфордс най-добрата фирма за бизнес преместване.

Без значение къде

Ние от Алайд Пикфордс знаем, че бизнесът е динамичен и често Ви се налага да взимате решения за разместване или преместване на Вашите офиси, произведствени помещения или търговски площи. Нашите специалисти ще Ви помогнат това да стане бързо и лесно независимо дали искате да преместите няколко служители на друг етаж или целия бизнес в друга държава.

Внимание към всеки служител

Опитните и лоялни служители са важни за Вашия бизнес. Затова Алайд Пикфордс обръща внимание на всеки служител по време на преместването и спестява ненужния стрес сред персонала. Нашите специалисти консултират всяка една стъпка от процеса по преместване с излъчен от Вас представител/представители на отделите във Вашата компания.

Дългосрочно или еднократно

Алайд Пикфордс Ви предлага да изберете типа взаимоотношения с Вашата компания за преместване на офис. Ние можем да преместим еднократно Вашия офис и служители. Алайд Пикфордс обаче може да бъде и Вашата компания за премествания дългосрочно. Нашите специалисти ще Ви помогнат да планирате по-добре, да съгласувате отделните премествания и така да спестите време и средства.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Мнения за фирма за премествания

Благодаря ви за чудесната комуникация. Екипът ви пристигна навреме, опаковаха професионално и всичко това в срок. Четири дни от Англия до България е направо рекорд!

Вижте още мнения От Шарън С от Видин