Позвънетe +35928076688 за да получите оферта!
или попълнете форма по-долу…
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Планиране и подготовка на преместване

Планиране и подготовка на преместване

Алайд Пикфордс е близо до Вас в целия процес на планиране и подготовка на преместването на офис в България или международно. Ние Ви помагаме да вземете най-добрите решения за избора на време, за информирането на служителите и за осъществяването на цялото офис преместване.

Комуникация

Промяната на работното място е стресова за повечето хора. Затова ние сме заедно с Вас от самото начало и Ви помагаме да комуникирате промяната. Когато служителите са предварително информирани какво и кога предстои, те са съпричастни към преместването. Отговорникът по преместването от страна на Алайд Пикфордс контактува с определения от Вас отговорник/отговорници от страна на персонала. При по-големи компании е добре всеки отдел да има свой отговорник по преместването. Така гарантираме, че всички служители ще останат удовлетворени и Вашият бизнес ще продължи да функционира безпроблемно.

Разпределение

Специалистите на Алайд Пикфордс ще Ви помогнат да направите предварителен оглед на новия офис. Това е необходимо за правилното разпределение на обзавеждането и оборудването и за предварително осигуряване на комуникационната инфраструктура. След като чуем Вашите изисквания, отговорникът по преместването ще Ви представи план и разпределение на новия офис.

Етикиране на оборудването

Отговорникът по преместването ще Ви предостави екитети, с които Вашите служители да обозначат своите компютри, столове, бюра и други. Това ще помогне на екипа на Алайд Пикфордс да опакова, натовари и транспортира оборудването по най-удобния за Вас начин. Веднага след преместването Вашите служители ще могат да започнат отново работа. Алайд Пикфордс не носи отговорност за лични вещи и отговорникът по преместването ще напомни на служителите Ви да се погрижат за тях сами.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Moving Company Review

Благодаря ви за чудесната комуникация. Екипът ви пристигна навреме, опаковаха професионално и всичко това в срок. Четири дни от Англия до България е направо рекорд!

Вижте повече мнения Шарън С от Видин