Позвънетe +35928076688 за да получите оферта!
или попълнете форма по-долу…
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Планиране и подготовка на преместване

Планиране и подготовка на преместване

Алайд Пикфордс е близо до Вас в целия процес на планиране и подготовка на преместването на офис в България или международно. Ние Ви помагаме да вземете най-добрите решения за избора на време, за информирането на служителите и за осъществяването на цялото офис преместване.

Комуникация

Промяната на работното място е стресова за повечето хора. Затова ние сме заедно с Вас от самото начало и Ви помагаме да комуникирате промяната. Когато служителите са предварително информирани какво и кога предстои, те са съпричастни към преместването. Отговорникът по преместването от страна на Алайд Пикфордс контактува с определения от Вас отговорник/отговорници от страна на персонала. При по-големи компании е добре всеки отдел да има свой отговорник по преместването. Така гарантираме, че всички служители ще останат удовлетворени и Вашият бизнес ще продължи да функционира безпроблемно.

Разпределение

Специалистите на Алайд Пикфордс ще Ви помогнат да направите предварителен оглед на новия офис. Това е необходимо за правилното разпределение на обзавеждането и оборудването и за предварително осигуряване на комуникационната инфраструктура. След като чуем Вашите изисквания, отговорникът по преместването ще Ви представи план и разпределение на новия офис.

Етикиране на оборудването

Отговорникът по преместването ще Ви предостави екитети, с които Вашите служители да обозначат своите компютри, столове, бюра и други. Това ще помогне на екипа на Алайд Пикфордс да опакова, натовари и транспортира оборудването по най-удобния за Вас начин. Веднага след преместването Вашите служители ще могат да започнат отново работа. Алайд Пикфордс не носи отговорност за лични вещи и отговорникът по преместването ще напомни на служителите Ви да се погрижат за тях сами.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Moving Company Review

Преместване на 120 работни места, архив и сървърно помещение за два дни - гладко и синхронизирано, без никакви изненади. Много сме доволни от всички - от мениджъра по преместването, екипите за преместване и специалистите по сглобяване на мебели!

Вижте повече мнения Георги И от София