Позвънетe +35928076688 за да получите оферта!
или попълнете форма по-долу…
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Организация и контрол

Организация и контрол

Опитът на специалистите на Алайд Пикфордс и съвременните технологии гарантират, че всяко едно преместване се извършва без компромиси. Използваме организация на работата и системи за контрол, които Ви осигуряват качествена услуга всеки път.

Един отговорник

Алайд Пикфордс определя отговорник за вашето преместване. Той е Вашата връзка с компанията. Не е необходимо да търсите контакт с различни хора за огледа, опаковането, транспортирането, разтоварването или цената. Отговорникът ще Ви помогне да планирате преместването, да информирате служителите си и да определите вътрешни отговорници по преместването. След това оставете цялата работа на него. Отговорникът за Вашето преместване ще отговаря на всичките Ви въпроси.

Екипът по преместването

Екипът включва определените от Вас представители на отделите, които предстои да бъдат преместени. Подпомагани от отговорникът по преместването от Алайд Пикфордс, те ще организират подготовката в самите отдели, информирането на служителите и координацията на целия процес. Прозрачната структура на екипа по преместването гарантира на Вашите служители, че ще имат отговор на всеки свой въпрос и ще останат удовлетворени от крайния резултат.

Информация

Отговорникът по преместването от Алайд Пикфордс следи цялото преместване, контактува с отговорниците от Ваша страна и знае във всеки един момент какво се случва. Той информира и Вас, и Вашите служители за етапите на преместването. С помощта на предоставения Ви код и най-съвременните технологии, по всяко време можете да се информирате за местонахождението на вашите пратки само с една проверка на сайта на Алайд Пикфордс.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Moving Company Review

Днес получих багажа си и моите неща са вече при мен. Аз все още не мога да повярвам как вичко беше уредено гладко и без проблеми. Чувала съм от свои приятели за “ужасяващи" истории относно процеса в България. Десислава свърши невероятна работа при организирането на всички формалности, и повярвайте ми, нещата не са прости тук. Хората, които направиха доставката и разтоварването са много професионални, много мили и внимателени - аз бях много доволна от тях. С удоволствие ще споделя своя опит и ще ви препоръчвам. Искрени благодарности и най-добри пожелания.

Вижте повече мнения Антоанета К от Финикс, Аризона