Обадете ни се +359 2 974 5170 за да получите оферта!
или попълненете формата…
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Организация и контрол

Организация и контрол

Опитът на специалистите на Алайд Пикфордс и съвременните технологии гарантират, че всяко едно преместване се извършва без компромиси. Използваме организация на работата и системи за контрол, които Ви осигуряват качествена услуга всеки път.

Един отговорник

Алайд Пикфордс определя отговорник за вашето преместване. Той е Вашата връзка с компанията. Не е необходимо да търсите контакт с различни хора за огледа, опаковането, транспортирането, разтоварването или цената. Отговорникът ще Ви помогне да планирате преместването, да информирате служителите си и да определите вътрешни отговорници по преместването. След това оставете цялата работа на него. Отговорникът за Вашето преместване ще отговаря на всичките Ви въпроси.

Екипът по преместването

Екипът включва определените от Вас представители на отделите, които предстои да бъдат преместени. Подпомагани от отговорникът по преместването от Алайд Пикфордс, те ще организират подготовката в самите отдели, информирането на служителите и координацията на целия процес. Прозрачната структура на екипа по преместването гарантира на Вашите служители, че ще имат отговор на всеки свой въпрос и ще останат удовлетворени от крайния резултат.

Информация

Отговорникът по преместването от Алайд Пикфордс следи цялото преместване, контактува с отговорниците от Ваша страна и знае във всеки един момент какво се случва. Той информира и Вас, и Вашите служители за етапите на преместването. С помощта на предоставения Ви код и най-съвременните технологии, по всяко време можете да се информирате за местонахождението на вашите пратки само с една проверка на сайта на Алайд Пикфордс.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Мнения за фирма за премествания

Наскоро използвахме услугите на Вашата фирма за преместване при окончателното си преместване от Аbu Dhabi, UAE в София. Изключително доволни сме от професионалната работа на всички етапи от международното преместване. Днес получихме багажа си и чрез Вас искаме да благодарим на целия тим и по-специално на г-н Събин Г и на двете прекрасни момчета-Павел С и Антон Ц за акуратната доставка. Присъединяваме се към всички предишни положителни отзиви за Алайд Пикфордс и със сигурност ще продължим да я ползваме и препоръчваме. Поздравления и благодарност за добрата работа! Сърдечни поздрави, Фани Б & Емил К

Вижте още мнения От Фани Б & Емил К от София, България