Без прекъсване на работата

Алайд може да премести Вашия бизнес и той да не спира да функционира дори и за минута. Ние имаме повече от 30 години опит в корпоративните премествания. Като Ваш бизнес партньор знаем, че търсите безпроблемно преместване на Вашите служители от едно място на друго.

Вашият ритъм

Не търсете друга фирма за корпоративно преместване, защото няма да откриете друг партньор, който да съобразява услугите си специално с Вашия бизнес ритъм. В този момент най-важното за Вас е бизнесът Ви да продължи да функционира със същите темпове и ние много добре го знаем.

Допълнителни дейности

Алайд се стреми да поеме ангажиментите Ви с агенции за недвижими имоти, настаняването на Вашите служители и всички съпътстващи преместването задачи. Ние ставаме част от работния Ви ритъм. Да запазим спокойствието на Вашите служители и да не нарушим тяхното работно ежедневие са основените ни приоритети.

Складиране и застраховане

Горди сме, че нито една фирма за корпоративни премествания не може да надмине Алайд. Нашите услуги включват транспортиране, складови дейности и възможности за застрахователно покритие всичко друго което Вие изисквате от нас. Разполагаме с мрежа от офиси по целия свят и можем да организираме преместването на Вашите служители и в най-отдалеченотo място на света.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!