Защо трябва да бъде направен оглед?

В свят, в който почти всичко може да се направи онлайн в 2:00 ч. сутринта, може да е стряскащо (и много неприятно), когато компаниите за преместване Ви кажат, че трябва да направят оглед на място, за да Ви направят оферта. Но има някои основателни причини за този стандарт в индустрията за преместване.

По-голямата част от разходите за преместване се основават на количеството на вещите, които имате, както и на разстоянието, на което ги премествате. Това включва времето за натоварване, колко ще струва горивото за преместването и колко трудно ще бъде разтоварването. Макар че единственият начин да знаете със сигурност колко тежат вещите Ви е да ги натоварите на камион и да претеглите камиона, извършването на физически оглед на вещите позволява на опитен представител да Ви даде точна оферта. (Не забравяйте, че оферта е ориентировъчна: Офертата може да бъде по-висока или по-ниска от крайната Ви сметка.)

Когато живеем с вещите, ги виждаме по различен начин от човека, чиято работа е да ги премести. Те могат да погледнат рафтовете Ви с дрънкулки и да видят не предметите, а колко кутии ще се напълнят, както и колко ще тежат тези кутии. Те знаят колко тежат мебелите и колко души ще са необходими, за да изнесат масивния Ви мебел от къщата.

Има онлайн калкулатори, които могат да Ви помогнат да получите представа за това колко кашона ще са Ви необходими или колко голям камион ще Ви е необходим. Но много хора или подценяват количеството на вещите, които притежават (особено ако имат големи гардероби, таван или пълен гараж), или надценяват количеството, от което са готови да се отърват. Представител ще може да Ви даде по-точна оценка.

И накрая, личния оглед Ви дава възможност да зададете въпроси, както и да се запознаете с човека, който ще отговаря за документите Ви и на въпросите за преместването. Това е начин да определите очакванията си към екипа по преместването, както и да придобиете представа за компанията.

И още нещо, което трябва да вземете предвид: Реномираните фирми за преместване предоставят огледи на място. Това е стандарт в индустрията за преместване. Обмислете внимателно всяка компания, която не желае да направи физически оглед на дома Ви, преди да предостави оферта. Ако не знаят с какво разполагате, на какво ще базират офертата и как ще отчетат крайната Ви сметка?

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!