Какъв е най-добрият начин за обозначаване на кутиите?

Най-добрият начин за етикетиране на кутиите за преместване е подробен. Няма нищо по-лошо от това да попадате на еднакъв етикет на дузина кутии с надпис „Кухня“, когато се опитвате да намерите кафеварката, или да се ровите в четири кутии с надпис „Разни“, за да намерите отвертката. Всеки ще има свой собствен метод, но ето най-важните неща, които трябва да включите:

Фамилията си

Ако вещите Ви ще се складират, ще се прехвърлят между камиони или са част от комбинирана пратка, поставете фамилното си име на всеки кашон. Това може да улесни намирането на кутиите, ако нещо изчезне.

Стаята, в която се намира кутията

Това ще Ви помогне да насочите хамалите да поставят нещата там, където им е мястото.

Съдържание на кутията

Това може да бъде толкова конкретно, колкото Ви е необходимо, но е добре да посочите какво има в кутията. Ако имате няколко вида предмети от една и съща стая, включете всички: Кухня: Прибори, готварски книги, отварачка за консерви, бурканчета с подправки

Добра идея е да напишете крехко/чупливо на кутиите за предмети като чинии, стъклени изделия, часовници и други подобни. Трябва да включите и указание коя е посоката нагоре, тъй като това ще помогне за защитата на предметите, а и ще Ви помогне, когато дойде време да разопаковате.

Също така е добра идея да поставите етикети както отстрани, така и отгоре на всички кутии. По този начин, когато хамалите пренасят кашоните, те ще могат да прочетат етикета отгоре, а когато кашоните са подредени, Вие ще можете да прочетете етикетите отстрани.

Освен това поставете съответния етикет на кутията, която е „отворена първа“ или „първа нощ“. В тази кутия трябва да има предмети, които ще Ви трябват веднага, като инструменти, кърпи, чаршафи и други предмети, които да Ви помогнат да прекарате първата нощ.

И накрая, номерирайте кутиите, след като ги опаковате. Така ще имате точна бройка и в деня на преместването ще можете по-лесно да прецените дали сте събрали всички кутии.

За повече съвети относно етикетирането на кутиите, разгледайте нашия раздел с ресурси за преместване.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!