Как фирмата за преместване ще защити мебелите ми от повреди?

Една от основните причини, поради които хората избират фирми за преместване е свързана с безопасността. Фирмите за преместване имат достъп до всички видове инструменти и материали, които обикновеният собственик на жилище няма: колички и рампи за товарене, специализирани опаковъчни материали и мускули, необходими за преместването на хиляди килограми вещи за един ден.

Затова не е чудно, че много хора се чудят какви мерки ще предприеме фирмата за преместване, за да предпази мебелите от надраскване, вдлъбнатини и други повреди. Какво можете да очаквате за парите си?

Пластмасова опаковка: Възможно е да откриете, че някои от мебелите Ви са покрити с нещо, което прилича на гигантско кухненско фолио. По същество това са големи листове пластмасово фолио, които се поставят около дадена мебел или уред, за да предпазят повърхността и да държат вратите/чекмеджетата затворени.

Балонно фолио: В допълнение към (или в някои случаи вместо) пластмасовото фолио, мебелите Ви могат да бъдат обвити с фолио с балончета или друг вид въздушна възглавница. Този допълнителен защитен слой ще помогне на по-крехките мебели.

Одеяла за преместване: Всеки материал, покрит с пластмаса, няма да може да „диша“ добре. Ако мебелите Ви могат да се повредят поради липсата на циркулация на въздух около тях, екипът Ви може да избере одеяла за преместване, които добавят едновременно възглавница и защитен слой.

Специални кутии: Някои мебели (например огледала) е най-добре да бъдат преместени в специални кутии, които са проектирани така, че да намаляват ударите и да осигуряват бариера между повърхността на мебелите и другите премествани предмети.

Рампи: Най-големият потенциал за повреда при преместването на мебели не е по време на пътуването, а при товаренето и разтоварването на предметите. Ето защо използваме рампи и други инструменти, които улесняват и правят безопасно транспортирането на големи предмети.

Връзки: След като мебелите бъдат натоварени на камиона, ще бъдат използвани куки и приспособления за привързване, за да се задържат големите предмети на място. Това ще предотврати разместването по време на транспортирането и ще запази мебелите Ви в безопасност по време на пътуването.

Ако имате специална мебел, която ще изисква допълнителна защита, е добре да говорите с екипа по преместване предварително. По този начин ще можем да вземем мерки, които ще защитят вещите Ви по време на пътуването.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!