Краудсорсинг на Вашето преместване

В днешно време почти всяка дейност може да бъде финансирана от тълпата. Връщане към времето, когато съседите, общностите и семействата са си помагали един на друг (най-вече защото необходимите услуги все още не са съществували), краудсорсингът е свързан с намаляване на тежестта върху един човек чрез разпределяне на работата между много хора. Преместването е само една от многото задачи, които могат да бъдат улеснени – и по-евтини – по този начин.

Ако се премествате в нова къща в другия край на града, краудсорсингът има смисъл от няколко гледни точки. Тъй като ще останете в рамките на едно и също населено място, на Вашите приятели и членове на семейството няма да се налага да пътуват далеч, за да Ви помогнат.

За какво да се възползвате от услугите на тълпата?

Тъй като самото преместване е физически натоварващо и изисква огромна инвестиция на време и ресурси, не винаги е идеално да се обръщате за помощ към приятели и членове на семейството. Вместо да разчитате на близките си да свършат тежката работа, често е най-добре да делегирате други задачи, които препълват списъка със задачи в деня на преместването. Например, те могат да помогнат с:

  • осигуряване на грижи за децата или да планират забавни дейности, които да помогнат на децата да се справят с преместването
  • сортирането и опаковането в дните преди преместването
  • разопаковането след приключване на преместването
  • организиране на гаражна разпродажба
  • свързване с доставчици на услуги (и може би дори с отстъпки)
  • почистване на стария Ви дом или помощ при подготовката на новия
  • боядисване, извършване на дребни ремонти и други дейности, свързани с подготовката на жилището за преместване
  • приготвяне на храна
  • планиране на начини, които да Ви помогнат да се разтоварите от стреса и да се справите с новата ситуация

Тъй като повечето от тези задачи са сравнително малки (особено в сравнение с вдигането на мебели и товаренето на камиони), хората са склонни да им се нахвърлят с настроение. Приятелите и семейството Ви ще се радват на задача, която облекчава бремето Ви.

Използвайте максимално деня на преместването

В идеалния случай ще наемете фирма за преместване, която да Ви помогне със самото преместване, а останалото ще оставите на добрата воля и подкрепата на близките си. Като комбинирате по този начин краудсорсинга и традиционните възможности за преместване, получавате най-доброто от двата свята – и ще сте много по-близо до това да се установите в новия си дом.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!