Камионът ми е натоварен… какво следва?

Научете какво се случва, след като Вашият камион за преместване на Allied е натоварен.

Повечето от притесненията Ви, свързани с деня на преместването, ще бъдат свързани с процеса на товарене на камиона на Allied. Всички тези кашони, които трябва да се напълнят, всички мебели, които трябва да се натоварят, празната къща, през която трябва да минете още веднъж… Но какво ще кажете за процеса, който следва?

След като камионът за преместване бъде натоварен, нашият екип ще продължи да работи усилено. Ето как.

Подпишете товарителницата: Товарителницата е договорът между Вашето семейство и нашата фирма за преместване. Той включва информация за времето за доставка, пълномощията на камиона за преместване, информация за плащането, и най-важното, списъка с инвентара Ви. Веднага след като камионът бъде натоварен, ще бъдете помолени да прегледате тези документи и да ги подпишете. Това е съгласието, че всичко е поставено на камиона и е готово за тръгване.


Претегляне на камиона: Докато заключвате къщата и се подготвяте да потеглите на собствен ход, ние ще се отправим направо към най-близката станция за претегляне. Вече сме претеглили празния камион по пътя към къщата Ви, така че това е нашият начин да определим точното тегло на Вашите стоки.


Регистрация на шофьора: Нашите шофьори и специалисти по преместването се регистрират при нас, за да можем да следим напредъка на Вашите вещи (това става и чрез GPS проследяване). Можете да ни посетите онлайн и да получавате актуализации за очакваното време за доставка, веднага щом това се случи. Понякога, особено по време на пиковия сезон на преместването, вещите Ви се прехвърлят в склад за няколко дни, за да изчакат камиона или шофьора, който отива до Вашата дестинация.


Пътуването започва: В зависимост от това колко далеч трябва да отидем, плановете за пътуване могат да отнемат от няколко минути до няколко седмици. Това означава, че нашите шофьори често правят неща като спиране за почивки и хранене, обезопасяване на камиона за нощни престои и други мерки за безопасност, които гарантират безопасността както на шофьора, така и на Вашите вещи.


Пристигаме: Понякога отиваме направо в новия Ви дом с Вашите вещи. В други случаи можем да закараме камиона до временно складово помещение, където да съхраняваме вещите Ви за определен период от време. Възможно е дори да се озовем на международно пристанище за изпращане в чужбина. Какъвто и да е планът Ви, ние ще се появим в рамките на посочения прозорец със свеж екип, за да започнем процеса на разтоварване.


Вещите Ви се разтоварват: Отново ще бъдете помолени да подпишете лист за опис. Този път, за да потвърдите, че всичките Ви стоки са пристигнали непокътнати. Ето защо трябва да присъствате на процеса на разтоварване и да обърнете специално внимание на вещите си. Ако нещо липсва или е счупено, сега е моментът да го отбележите и да започнете процедура по предявяване на рекламации.


Започва разопаковането: Ако сте избрали ние да разопаковаме дома Ви, тук ще донесем кашоните и ще започнем да подреждаме нещата според Вашите указания. Ако ще вършите работата сами, ще разтоварим кашоните и мебелите по стаи, като поставим предметите според етикетите им.


Ще продължим да бъдем на Ваше разположение, ако имате някакви въпроси или последващи грижи.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!