На какво трябва да обърнете внимание в офертата?

Всеки път, когато желаете да наемете реномирана компания за преместване, първо ще преминете през процеса на изготвяне на оферта за преместване. Това е моментът, в който Ви посещаваме в дома Ви, за да направим оглед на Вашите вещи. Вие не сте задължени да ни наемете след това, но това е нашият начин да определим колко можете да очаквате да платите за преместването си – както и да Ви информираме за всички права и задължения. Ако даден доставчик на услуги по преместване Ви даде цена, без да оцени многото вещи, които притежавате, не го използвайте.

Федералната администрация за безопасност на автомобилните превозвачи (FMCSA) изисква всички преместващи фирми да предоставят тази оценка в писмена форма. Тя трябва да бъде датирана и подписана както от фирмата, така и от Вас, за да се гарантира нейната точност.

Има няколко неща, които по закон трябва да бъдат включени в оценката.

Обвързваща срещу необвързваща: Това обозначение ще определи крайните Ви цени. Обвързващата оферта предоставя цена, която ще остане същата, независимо колко тежи покъщнината Ви. Необвързващата оферта е оценка, базирана на оглед, и действителните Ви разходи за преместване могат да варират в зависимост от теглото на покъщнината Ви. Това е най-важната част от Вашата оценка, тъй като тя ще определи крайната сума.

Варианти на застраховка: Това е друга много важна част от оценката, тъй като Ви информира за отговорността на компанията за Вашите вещи. Обърнете специално внимание на този раздел, тъй като ще трябва да вземете решение за това какъв вид покритие искате за Вашето преместване.

Всички такси: Офертата трябва да съдържа и писмена оценка на всички разходи, които можете да очаквате да платите за преместването си, включително транспортни разходи, такси и данъци, депозити, евентуални разходи за складиране и допълнителни услуги (като опаковане, разопаковане или специализирани премествания). Това Ви помага да планирате бюджета си за преместването и гарантира, че в деня на преместването няма да има изненади.

В допълнение към тези основни елементи винаги трябва да се уверите, че в сметката няма празни или непълни полета. Това е така, за да не се върне подизпълнителят и да попълни или промени тази информация, след като сте подписали формуляра.

След като офертата бъде подписана, е добре да съхранявате копие от нея на място, до което имате достъп по всяко време. Не забравяйте също така, че това е само оферта – не е обещание за крайната цена. Въпреки че офертите не могат да се актуализират или променят, след като пратката е натоварена, в дните преди преместването може да има промени.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!