Кои са най-добрите материали за опаковане на съдове и стъклени изделия?

Попитайте всички собственици на жилища коя стая е най-трудна за опаковане за преместване и повечето от тях ще отговорят по един и същи начин: кухнята. Поради различните размери на предмети като чаши, чинии, (и поради факта, че тези неща обикновено са доста чупливи), е важно да ги опаковате внимателно, едно по едно.

За щастие преместването на кухнята стана по-лесно през последните години благодарение на специалните кутии. Ако е възможно, купете комплекти за преместване на стъклени прибори с разделители за стъкло. Тези вложки осигуряват индивидуални стени за всяка чаша, която притежавате, така че да не се блъскат една в друга при транспортиране. Съществуват и разделители за чинии. Кутиите са с двойни стени, в комбинация с вложки от пяна, които осигуряват запълване на всяко останало празно пространство. Те са най-сигурният начин за транспортиране на Вашите чупливи вещи.

Поставете допълнително опаковъчно тиксо по ъглите на тези кутии и не забравяйте да ги етикетирате внимателно. Чупливите вещи никога не трябва да се подреждат на дъното на кулата от кутии и не трябва да се групират всички заедно в камиона.

Въпреки че тези специализирани кутии са на достъпни цени, те обикновено струват повече от обикновените кутии, което означава, че може да предпочетете да опаковате по друг начин. Ако случаят е такъв, трябва да помислите за следното.

Опаковъчна хартия: Тази хартия е идеална за опаковане на отделни чинии и чаши, тъй като върху нея няма печат. За разлика от вестника, думите няма да се пренесат върху вещите Ви.

Балонно фолио: Балонното фолио може да бъде много полезно, при условие че го увиете около всеки предмет, който искате да защитите, и го закрепите с тиксо. Тъй като обаче този материал обикновено е скъп, може да се окаже по-рентабилно да закупите специализираните кутии.

Вестници: Можете да използвате вестник за опаковане на съдове и чупливи предмети, но не забравяйте да измиете всеки предмет, когато го разопаковате, тъй като вестникарската хартия може да се пренесе върху вещите и да остави дълготрайни следи.

Кърпи за ръце: В кухнята Ви вероятно има кърпи за ръце, които трябва да се преместват, така че защо да не ги използвате, за да предпазите чиниите и чашите си?

Не забравяйте също, че не е необходимо да извършвате тежката работа по опаковането, ако не искате. Нашите възможности за цялостно преместване означават, че ще пристигнем с всички необходими кашони, хартия и тиксо – и ще обезопасим кухненските Ви ценности вместо Вас.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!