Мога ли да използвам торби за боклук за опаковане на предмети със странна форма?

Попитайте Allied: Мога ли да използвам торби за боклук, за да опаковам предмети със странна форма? Ако се опитвате да намалите разходите за преместване и искате да намерите реалистично решение за опаковане на големите предмети в дома си, можете да изпозвате торби за боклук като решение. В края на краищата торбите за боклук предлагат гъвкав слой защита на минимална цена – идеално решение, когато искате да намалите разходите, нали?

Да и не. Въпреки че можете да използвате торби за боклук за някои предмети (и те могат да се окажат полезни в цялостния процес на преместване), това не винаги е най-доброто решение. Ето какъв подход Ви препоръчваме.

Преместване на пълни гардероби: Торбите за боклук са много полезни, когато искате да преместите цял гардероб непокътнат (и без да сваляте всичко от закачалката). Това може да е особено полезно за големи и обемисти дрехи като пуловери, спортни дрехи и зимни принадлежности. Групирайте дрехите си на купчини, издърпайте торбата за боклук и я плъзнете около закачалките (като оставите само куката отгоре). След това можете бързо и лесно да пренесете целия гардероб.

Спално бельо: Големите артикули за спане, като одеяла, възглавници, покривки и други, обикновено заемат много място и може да се окаже нелогично да използвате цял кашон за едно одеяло. Чувалите за боклук могат да Ви помогнат да транспортирате тези предмети бързо и икономично, но внимавайте за липсата на водоустойчивост и за задържането на влага заедно със спалното бельо.

Плюшени играчки: Ако децата Ви имат много плюшени животни, може да се колебаете дали да използвате ценни кашони и място в камиона за преместване, за да ги включите. Чувалите за боклук могат да Ви помогнат да ги транспортирате, без да се налага да инвестирате твърде много време или пари.

Хидроизолация: Повечето торби за боклук не са 100-процентово водоустойчиви, но могат да осигурят допълнителен слой защита, ако ще се премествате в не толкова идеални условия. Въпреки че не могат да предпазят предметите Ви от счупване по време на транспортирането, те могат да се използват при силен дъжд и/или сняг.

За всички останали предмети горещо Ви препоръчваме да използвате кутии, предназначени за всяка конкретна употреба (или да ни помолите да направим това за Вас). По този начин не само ще осигурите по-голяма безопасност на вещите си, но и ще избегнете възможността те да бъдат случайно изхвърлени. В цялата суматоха на преместването е много лесно да сбъркате торбата за боклук, пълна с вещи, които искате да запазите, с истински боклук.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!