Грешки при корпоративните премествания

Въпреки че корпоративното преместване е възможност да се издигнете в службата или да имате по-добри условия на живот, то може да бъде и стресиращо и разочароващо. Получете съвети как да предвидите и предотвратите често срещаните грешки при преместване.

Надценяване на ентусиазма Ви.

Преместването на ново място е вълнуващо, ще има нови неща, които да видите, нови хора, които да срещнете, нови преживявания, които да преживеете. Въпреки това, препоръчително е да останете прагматични. Не се съсредоточавайте върху всички неща, които ще постигнете, а обърнете внимание и на нещата, които ще загубите. Да напуснете приятелите и семейството си, както и общността, с която сте свикнали, може да се окаже по-трудно, отколкото си представяте.

Не можете да привлечете семейството си.

Ако един човек не е съгласен с преместването, това вероятно ще се отрази на цялото семейство. Във всеки случай трябва да седнете със семейството си и да поговорите за предимствата/недостатъците и какво да очаквате от това преживяване.

Неуспешно адаптиране на разходите за живот.

Повече пари е чудесно, но това не прави разлика , ако дестинацията, в която се премествате, е скъпа за живеене. Преди да подпишете договор за преместване, уверете се, че сте адаптирали финансите си за новото място.

Да се преместите сами.

Преминаването към нова работа и ново място е достатъчно трудно. Подготовката на вещите Ви за преместването също е една задача, която трябва да обмислите. Последното нещо, от което се нуждаете, е да прекарвате месеци в бавно опаковане/разопаковане на кутии. Въпреки че това може да увеличи бюджета Ви за преместване, наемането на професионална фирма за преместване ще Ви спести време и разочарование.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!