Защо крайната цена на преместването ми се различава от офертата?

Опаковани сте и сте готови да тръгнете на път. Старият Ви дом е продаден и новият Ви дом очаква пристигането Ви. Фирмата за преместване е натоварила всичко на камиона и е готова да Ви отведе към следващото голямо приключение в живота Ви.

Но когато пристигнете, хамалите Ви предоставят сметка, която е по-висока от офертата, която сте получили. Договорите вече са подписани и сделката е сключена, така че какво се е променило, докато сте били на път?

Гарантирани ценови оферти

Когато за първи път започнете процеса на преместване, не забравяйте да получите няколко безплатни оферти от реномирани фирми за преместване, които гарантират своите оферти. Помолете всяка компания да Ви запознае с договора за ценова оферта, в който трябва да е посочено кога и защо може да се промени крайната цена.

Освен това, ако една от офертите Ви се различава значително от тази на другата фирма за преместване, попитайте защо. Това често е червен флаг, че са подценили вещите Ви и може да доведе до промяна на разходите в края на преместването.

Защо цените за преместване се променят

В Allied винаги правим всичко възможно, за да предоставим точни оценки, и затова заставаме зад нашите оценки с гарантирани ценови оферти, стига нищо да не е добавено или променено спрямо първата оферта.

Вашата дестинация, размерът на дома Ви, нивото на застраховка, което искате – всички тези неща се вземат предвид, докато пресмятаме числата и правиме офертата.

Въпреки това, през седмиците или месеците между Вашият оглед и действителното преместване нещата могат да се променят. Ето примери за неща, които не са включени в гарантираната оферта и често ще променят крайната Ви цена.

Промяна на дестинацията: Най-голямата промяна в цената ще настъпи, ако промените крайната си дестинация в който и да е момент след изготвянето на офертата. Всички оферти зависят от разстоянието, което покриваме. Дори ако промените дестинацията от/към едният квартал на града в друг, това може да повлияе на общите Ви разходи.


Промяна на съдържанието: Оценката Ви се изготвя въз основа на размера и съдържанието на дома Ви. Колкото повече вещи трябва да транспортирате, толкова по-скъпо ще бъде (това е така, защото трябва да изберем камион с подходящ размер, да покрием труда и да включим цените на бензина). Ако направите промяна в това, което се премества, може да Ви бъде начислена по-висока такса.


Време на годината: Кога се премествате е също толкова важно, колкото и какво премествате. Лятото и късната пролет са много натоварени за фирмите за преместване, а вписването в пиковото време не винаги е гарантирано. Ако промените датата на доставка, към крайната сметка може да бъдат добавени допълнителни такси.


Покритие за застраховка: Всички наши клиенти получават основна защита, която покрива загуби или повреди до определена сума на килограм. Възможно е обаче да решите, че желаете допълнително покритие за всички (или част от) Вашите вещи. В такъв случай ние ще коригираме съответно общата Ви сума.


Повечето от тези допълнителни разходи могат да бъдат избегнати чрез предварително планиране и разговор със специалиста по преместване преди преместването, така че да разберете напълно какво влиза в оценката и цената на преместването. И независимо от това какво се случва, с Allied винаги можете да разчитате на едно нещо – безопасното пристигане на Вашите вещи винаги е наш основен приоритет!

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!