Мога ли да поискам определена дата на вземане и доставка?

Попитайте Allied: Мога ли да поискам определена дата на вземане и доставка? Когато премествате вещите си през целия град, щат или дори държава, Вие се доверявате много на Вашата компания за преместване. Вие ни молите да поемем задачата да защитим Вашите вещи по време на пътуване до хиляди километри – и това е работа, към която се отнасяме сериозно.

Независимо дали трябва да преместите вещите си на близко или на далечно разстояние, трябва да се доверите много на Вашата фирма за преместване. Поради тази причина обикновено Ви предоставяме времеви прозорец, в който можете да очаквате вещите Ви да пристигнат. Възможно е обаче да желаете по-голяма сигурност по отношение на датата на доставка и ние уважаваме това. Ето защо Ви насърчаваме да разгледате покритието на нашата гаранция за точна доставка или доставка Allied Express.

Контейнери за преместване Allied Express

Един от най-добрите начини за получаване на гарантирана дата на доставка е да изберете опцията за преместване Allied Express (обикновено тя работи най-добре за по-малки товари за които не е необходимо да имате достъп до веднага). При този процес вещите Ви се поставят в контейнер за преместване и се затварят за транспортиране. След това контейнерът се премества там, където трябва, и се прибира в склад, докато сте готови да го отворите. Идеален вариант, когато ще живеете във временно жилище или когато няма да сте готови да започнете да разтоварвате и разопаковате веднага, вариантът Allied Express се предлага с гарантирана дата на разтоварване.

Покритие на гаранцията за навременна доставка

Allied Express обикновено работи само за хора с по-малък товар за преместване и такива, които няма да се нуждаят от вещите си веднага (и вместо това могат да определят бъдеща дата за доставка). За щастие, ако предпочитате да се придържате към по-традиционно преместване и искате гарантирана доставка, имате възможности.

За повечето семейства този вид покритие се предлага за всеки отделен случай. Когато нашият представител влезе в дома Ви, посочете, че ще Ви е необходима гаранция за доставка. След това можем да оценим размера и теглото на преместването Ви, да изчислим пробега и дестинацията и да Ви уведомим какви ще бъдат допълнителните такси за тази услуга. (Забележка: Тази услуга може да не е налична за всички премествания или във всички райони, затова се свържете с Вашият агент, за да сте сигурни, че нуждите Ви са удовлетворени).

Ако в крайна сметка изберете гарантираната доставка, условията на услугата ще бъдат посочени в договора Ви.

Допълнителни опции за доставка

Разбираме колко неприятно може да бъде да не знаете къде се намират вещите Ви по време на транспортирането, поради което предлагаме и функции за проследяване на пратката.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!