Как компаниите за преместване изчисляват разходите си

Колко пари ще похарчите за преместването Ви, зависи почти изцяло от това колко далеч отивате и колко трябва да транспортирате. Въпреки това, винаги ще има отклонения в зависимост от:

  • Колко от опаковането правите сами
  • Колко вещи трябва да транспортирате
  • Степента на допълнителна застраховка при преместване, която желаете.

Истината е, че преместването в друга държава винаги ще струва по-скъпо от преместването в нов квартал на Вашия град. Колкото по-далеч трябва да отидете, толкова по-големи са разходите Ви.

Големината на дома Ви също е фактор. Опаковането и преместването на едностаен апартамент е много по-различно от това, когато домът с четири спални е събран в един фургон за преместване. Въпреки че много от нас приемат задачата да сложат няколко мебели в камиона за лесна, има доста голяма координация, която е необходима, за да се събере цялото домакинство в кашони и да се транспортира на хиляди километри.

Именно тук наемането на фирма за преместване е от голямо значение. Не само, че вещите Ви ще останат защитени по време на път, но и процесът на определяне на това как да опаковате чупливи предмети и мебели е един от тези, които можете да оставите на професионалистите.

Разходи за преместване и тежести

Въпреки че всяка фирма за преместване работи по различен начин, повечето оферти се основават на теглото. Теглото е важно, тъй като определя размера на камиона, който ще Ви е необходим, колко бензин ще се изразходва за пътуването и колко труд е необходим при товаренето и разтоварването.

Получаване на ценова оферта за преместване

Препоръчваме Ви да поискате оферти за преместване от поне 3 фирми. Allied, както и повечето други фирми за преместване предлагат безплатни, необвързващи огледи и оценки по домовете – така че не е зле да поговорите с няколко фирми за преместване. Ако някоя от оценките се различава значително от другите две, може да има нещо нередно в нея и трябва да попитате фирмата за тези несъответствия.

Също така е важно да не получавате изненадващи промени в цената след преместването. Задължително използвайте компания като Allied, която предоставя фиксирана, гарантирана цена (при условие че няма промени в дестинациите на преместване, времето и количеството на вещите, договорени по време на офертата).

И накрая, късната пролет и лятото са най-натоварените периоди от годината за фирмите за преместване, така че не забравяйте да започнете процеса на изготвяне на оферта и ценообразуване поне един месец по-рано, ако е възможно.

Говорете с представител днес, за да получите по-персонализирана оферта за Вашето преместване. Ще се изненадате колко подкрепа ще получите за да можете да се съсредоточите върху вълнуващото ново начало в живота Ви.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!