Как да използвате празните си кашони

Няма нищо по-удовлетворяващо от това да се настаните в новата Ви къща. Всичко е чисто, блестящо и готово… с изключение на всички онези кашони, в които са дошли вещите Ви.

Голяма част от преместването е намирането или закупуването на кашоните, които ще са Ви необходими за пренасянето на всички вещи. Независимо дали ще се справите с опаковането сами, или ще наемете фирма за преместване, която да се справи с тази част вместо вас, накрая ще се окажете с купчина картонени кутии. Въпреки че може да се изкушите да изхвърлите тези кутии с боклука, има начини да ги използвате повторно или да ги дарите.

Дарения: Ако живеете в по-голям град, има вероятност да има компания за рециклиране на кашони, която може да вземе кашоните Ви. Ако кашоните ще се използват повторно за преместване, те трябва да са в добро и здраво състояние. Ако ще се рециклират само като картони, можете да дарите и кутиите, които са разкъсани и скъсани.

Повторна продажба: Може да изглежда странно, но всъщност можете да спечелите пари от кашоните си, като ги продадете в Craigslist или чрез борса за преместване. Тъй като материалите за преместване могат бързо да станат скъпи, хората може да са склонни да закупят Вашите кашони на преференциална цена. Това е много вероятно, ако разполагате с голямо количество кашони в различни размери.

Организиране на помещението Ви: Едно положителено последствие от преместването в нова къща е възможността да започнете да се организирате на ново. Ако се опитвате да направите дома си по-малко затрупан още от самото начало, използвайте кутиите си повторно, за да ротирате вещите си сезонно или за да направите по-организирано помещението за съхранение.

Запазете ги за по-късно: Картонените кутии са чудесни за сплескване във вид на плоски картони, които можете да запазите и използвате за по-късно. Ако преместването Ви е само временно или ако разполагате с достатъчно място за съхранение в новото Ви мазе, помислете дали да не ги държите под ръка. Все пак ще трябва да се уверите, че ще се съхраняват на сухо, тъй като мокър кашон не може да се използва повторно и може да допринесе за проблеми с мухъл.

Компост: Картонените кутии са чудесни контейнери за компост, тъй като в крайна сметка се разграждат. Ако се интересувате от градинарство, можете да започнете проект за компост в собствения си двор.

Смесвайте и съчетавайте: Няма правило, което да казва, че трябва да подхождате към кашоните си по принципа „всичко или нищо“. Дарете половината от тях, а другата половина запазете за проекти в къщата. Съхранявайте по-голямата част от тях, а няколко използвайте за компостиране. Различните размери на кутиите също са подходящи за различни неща, така че трябва да прецените всички възможни приложения.

Ако фирмата за преместване ще извърши разопаковането вместо вас, можете също така да я помолите да изнесе кашоните, когато си тръгва. Така ще имате повече време да се съсредоточите върху новия си дом – и по-малко време да се притеснявате какво да правите с останалите кашони!

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!