Как да промените стила на новия си дом с малък бюджет

Прочетете как с малък бюджет да придадете стил на новия си дом.

Чудите се как да придадете свеж вид на новия си дом с малък бюджет? Но сте с малък бюджет и тръгвате по пътя „Направи си сам“. Имаме няколко съвета, които могат да Ви помогнат да освежите дома си с този малък бюджет.

Нанесете свеж слой боя на стените
Боядисването на стените Ви може да промени света. Новата боя и актуализираните цветове ще направят стаята по-жизнена. Бъдете креативни с акцентна стена в различен цвят или добавете орнаментиран модел с помощта на шаблони. Не забравяйте таваните; нов слой бяла боя може наистина да освежи стаята. Подмладете вратите, като ги боядисате. За тези собственици на жилища, които се фокусират върху кухнята, боядисайте шкафовете в нов цвят.

Сменете дръжките на вратите и шкафовете
В допълнение към боядисването на вратите и шкафовете можете да смените дръжките. Дръжките и пантите се предлагат в различни покрития и стилове. Изберете матиран никел за модерно усещане или бронз, за да подчертаете рустикалния стил. Когато отидете в магазина, вземете със себе си по една панта от всеки размер. Всичко, от което ще се нуждаете, е отвертка и може би бормашина за допълнителни отвори.

Смяна на лицевите плочи на ключалки и контакти
Ако се премествате в ново жилище, особено в по-старо, лицевите плочи на ключалки и контакти вероятно са замърсени или пожълтели. В местния магазин за железария ще намерите лицеви плочи за различни ключалки и контакти с различни покрития и цветове. Ще откриете, че пластмасовите са най-евтини, но металните могат наистина да повишат стила на помещението. Всичко, от което се нуждаете, е отвертка.

Страхотно изкуство за стена на ниска цена
Изкуството придава индивидуалност на стаята, но може да бъде скъпо. В епохата на спестовността можете да намерите произведения на изкуството и рамки на достъпни цени в магазините за втора употреба. Избраното от вас произведение може да е перфектно и готово за окачване, а може и да е началото на проект за изработка.

Добавете корнизи в стаята си
Корнизите може наистина да повишат стила на стаята, особено с ограничен бюджет. Във всеки магазин за техника ще намерите корнизи в различни традиционни и модерни стилове. Използването на корнизите е разнообразно – от релси за столове и картини до корнизи и цокли. Монтирането на корнизи е добър проект за тези, които имат малък или никакъв опит в изпълнението на „направи си сам“ проекти. Всичко, от което се нуждаете, е измервателна лента, ръчен трион, чук, пирони, полиуретан, оцветител и боя. Не забравяйте да измерите два пъти, преди да режете.

Увеличете привлекателността на дома си
Възползвайте се от хубавото време, за да обновите растенията си. Цветните лехи и саксиите са добро начало. Добавете малко цвят с растения като лалета, хортензии, невен, маргаритки. Можете също така да боядисате вратата в нов цвят. Ако лампата на верандата изглежда остаряла, заменете я с по-нова, която да подхожда на новия цвят на вратата.

Независимо дали променяте една или няколко стаи, не е необходимо много, за да преобразите новия дом, така че да отговаря на Вашия стил. Тези проекти „направи си сам“ Ви спестяват пари, позволяват Ви да ги правите по собствен график и са полезни.

Ние сме тук, за да Ви помогнем с всички Ваши нужди, свързани с преместването.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!