3 градски мита за преместване, които трябва да забравите още сега

Обмисляте ли вече своето преместване? Има няколко градски мита, за които може би сте чували. Забравете за тях! Най-вероятно са погрешни и могат да се окажат причина за куп главоболия. Оставете на нашия професионален екип да се покрижи за Вас. Ние от Allied Pickfords ще се заемем с вашето преместване и ще Ви настаним във Вашия нов дом с лекота.

Но пък знаете ли кои са тези три градски мита?

1) Петъчно преместване

Много хора вярват, че е най-удачно да организират своето преместване през петъчния ден. Мислят, че ще им бъде от полза, тъй като разопаковането на всички вещи ще остане за през уикенда. Всички предпочитат петъчното преместване! Смятат, че докрая на уикенда всичко ще приключи. Какъв голям стрес! Всички избират този ден, затова Вие направете обратното.

Също така не е нужно да бързате да разопаковате всичко в един уикенд. Отделете време и си направете план. Разопаковайте важните вещи и малко по малко се придвижвайте напред. Щом усетите, че разполагате с повече свободно време, действайте! Ще си спестите изключително много стрес.

Закъде бързате? Когато вашият график е ясен, тогава довършете разопаковането!

2) Оставете тази “стара метла”

Класическо суеверие, което има за цел да донесе добър късмет и да ви помогне да започнете на чисто в своя нов дом. Препоръчваме Ви ако не сте суеверни, да не си изоставяте метличката.

Ако ви се наложи да почистите нещо в новия дом още същият ден?

3) Можете да се справите сами

Много хора вярват, че могат да се справят с преместването си без проблеми и без никаква помощ. За съжаление само се заблуждават. Преместването на дома изисква наистина много добра организация. Единствено така то ще ви бъде „по вода“. Независимо колко пъти сте се местили, то никога няма да е нещо лесно. Не го подценявайте!

Защо да трябва да се справяте със стреса, като може да позволите на Allied Pickfords да носи товара?

За повече информация относно това какво да правите и какво да избегнете при преместването на дома си, свържете се с нашия професионален екип.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!