Три неща, които хората забравят при преместване

Когато ви предстои международно преместване, важни неща могат да бъдат пропуснати или забравени, поради напрежение. Обикновенно тези проблеми са разрешими, но може да доведат до усложнения. За да ви помогнем да планирате вашето следващо преместване, ние от Allied сме подготвили кратък наръчник, наблягайки на три от нещата, които хората често забравят при преместване.

Надпишете вашите кашони

Основното нещо, което хората забравят да направят при преместване, е да наименуват кашоните си по най-подходящия начин. Вместо да използвате само една клчючова дума при надписването, опишете точно какво се намира в кашона. Също така нека надписът бъде видим от всеки един ъгъл. Един от най-лесните методи да различавате кашони, е да използвате различни цветове за индикация. Така ще успеете да ги разпознаете от всеки погледнат ъгъл. Това допълнително помага на екипа на Allied да ги опакова по ефективно и ефикасно. Довеждайки до добра подредба на най-необходимите ви принадлежности.

Вземете с вас личните записи и документи

Още нещо, което хората забравят, е да вземат със себе си всички свои лични и медицински документи. Това наистина би могло да повлияе на целия настанителен процес, тъй като процедурата за получаването на документите, може да отнеме седмици. Започнете да приготвяте всички ваши семейни документи, банкови извлечения, медицински картони и други поне шест месеца преди преместването. Носете ги със себе си до края на пренасянето. Дори и някои институции да не изискват подобни документи, за Вас винаги ще е по-добре да сте подготвени, отколкото да се чудите как да се доберете до своите лични данни от другия край на света.

Дръжте най-важното в себе си

През първите дни в новото жилище, най-вероятно няма да имате времето и силата да разопаковате голяма част от кашоните. Вместо да ровите наоколо за всичките Ви необходими принадлежности, уверете се да пригодите един от кашоните специално за тях. Такива принадлежности могат да бъдат например пижами, завивки, съдове и като цяло всички неща от първа необходимост.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!