Преместване на превозно средство от професионалисти. Нека се погрижим за любимеца.

Ако се интересувате от мощни коли или просто държите на своето превозно средство, независимо дали то е мотор или луксозна кола, Вие бихте искали то да бъде до вас, независимо в коя точка на света ще се озовете. Затова ние от Allied предлагаме услугата – „преместване на превозно средство“.

Превозните средства са перфектният пример, за това, как можете да използвате услугата на професионален екип, който отговаря за логистиката. Едва ли бихте искали боята на Вашия скъп автомобил да бъде надрана.

Опции за преместване на превозно средство

Преместваненалуксознакола

Колите са едно скъпо имущество. Хората прекарват часове, притеснявайки се дали колите им не са се разпаднали, или дали случайно не са спряли да работят, след като те биват достатавени отбратно при тях.

В добри ръце ли е Вашето превозно средство? С екипа на Allied, със сигурност!

Желаете боята на колата ви да бъде недокостната? Притеснявате се за вечно неизправно работещата ръчна спирачка на колата си? Такива детайли винаги биват обсъдени с нашия екип. Allied също така предлага застраховка на колата Ви. Осигурявайки Ви пълно спокойствие.

Още нещо което да имате наум е всички онези митнически правила, които трябва да бъдат спазени. Не е необходимо да ставате митнически експерти, ние ще се погрижим за вас.

Преместваненамотори:

Същото се отнася и за вашите скъпоценни мотори. Особено става ли дума за пренасяне отвъд океана.

Ще бъдете хиляди пъти по-спокойни, ако предадете ключовете си на професионалистите от Allied.

Разполагаме с приспособени контейнери, които ще бъдат използвани при транспортирането на моторите. Независимо дали транспортирате вашия Харли-Дейвидсън, Нортън или Дукати. Екипът на Allied Pickfords е тук, за да ви помогне. Мотора може да бъде бърз на земя и да е имал предостатъчно грижа и внимание от Ваша страна, но при пренасянето му отвъд океана, любимеца ви може да няма възможноста да получи същата грижа.

Ето защо трябва да изберете транспортна компания, на която да можете да се доверите.

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!