Преместване в лоши климатични условия. Как да работите най-ефекасно?

Ще дойде момент във вашият живот, когато ще Ви се наложи да реализирате преместване през зимния период от годината. Затова ще Ви предоставим няколко съвета как да бъдете безопастни при преместване в лоши климатични условия.

Това не е шега работа!

Преместванията често се планират месеци по-рано. Вече сте избрали точната дата и подготвяте всичко преди големия ден. Перфектната ситуация в такъв случай е ясното небе и хубавото време. Понякога през зимния сезон може метерологичните условия да Ви изненадат. Силен снеговалеж, дъжд и изключително ниски температури, които могат да направят вашите планове трудни за реализиране.

За съжаление екипът от Allied не може да променни климатичните условия, но може да направи Вашето преместване възможно най-гладко.

При сняг:

Ако снегът Ви създава проблеми при преместването, то Вие трябва да отделите време да го почистите. Важно е при такива случай пътищата да са чисти, за да може Вие и екипът от Allied да се придвижвате безопасно.

Не забравяйте, че щом става дума за преместване от една къща в друга, и двете трябва да бъдат предварително почистени. Желателно е винаги да разполагате с почистващи материали и инструменти.

Във вътрешните помещения на къщата, пода им да бъде подходящо покрит. Това предотвратява следи от лед, сол и др., които биха унищожили подовете на дома Ви. Ако имате гараж или други подходящи помощения, екипът на Allied може да използва тях за опаковането на вашите вещи.

При дъжд:

Дъждът не е толкова хлъзгав както снега. Но също така може да предизвика проблеми, особено ако температурите са близки до нулата.

Ако се притеснявате, че ценните Ви предмети ще се навлажнят при дъжт, добра идея е да поставите временни навеси, през които екипът може да преминава спокойно и безопастно.

Добра идея е според вида на вещите те да бъдат хубаво опаковани. Пластмасовата хартия е една от многото възможности, които Вие може да използвате. Желателно е вещите да се съхраняват в помещения с вентилация. Така избягвате появяване на мухал и неприятни миризми.

При екстремни студове:

Преминаването от един различен климат към друг може да повлияе на вашите вещи. Всяка драстична промяна на температурата като дърво, метал, порцелан, кожа, може да доведе до повреди. Уверете се, че всеки елемент е подготвен и опакован според нуждите му.

Също така обръщайте внимание на здравето на вашето семейство и движещия се екип. Облечете се добре. Поставете отоплителни уреди на необходимите места и осигурете одеала. Всичко, което може да накара хората да се чувстват комфортно е важно. Взимайте редовни почивки и не се страхувайте да забавите процеса на придвижване.

При опасни климатични условия:

Има моменти, когато времето не е толкова екстремно, колкото опасно. Винаги обръщайте внимание за предупреждения за буря, внезапни урагани и други метеорологични условия. Ако имате нужда от помощ не забравяйте за Allied. С каквото можем да помогнем, ние ще сме до вас. Нищо не е толкова важно колкото безопасността на вашето семейство!

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!