Защо лятото е пиков сезон за преместване?

Приготвяте се за своето преместване и разбирате от екипа на Allied, че няма да успеем да бъдем на лице през желаната от вас седмица? Това е, защото лятото е пиков сезон за преместване. Все пак кой не желае да се премести през лятото? Не забравяйте също така, че почти всички чуждестранни трудови договори изтичат между месеците май и септември.

Защо лятото е пиков сезон за преместване?

Времето

На първо място е времето. Разбира се, че повечето хора искат да се преместят докато времето все още е благоприятно. През зимния сезон не само е студено, а също така има опасност от виелици, които биха могли да съборят вещите и да ги изпочупят. Забавянето на камиона при заледяване също е вариант. Предсказвайки неуспешно спазване на срокове.

Училищата

Училищата също играят голяма роля. Не забравяйте, че учебната година приключва в началото на летния сезон. Това дава на родителите необходимото спокойствие, да започнат реализицията на дълго чаканата от тях възможност за преместване. Заедно с учениците, студентите също завършват своето обучение и търсят различни местоположения за професионална реализация.

Прехвърляне на служители

Освен това за много фирми лятото е идеалното време за прехвърляне на служители. Няма как да се отрече фактът, че лятото е най-благоприятното време за преместване на семейства.

Има множество доказателства, че хората очакват да се преместят именно през пролетта или през лятото. При всички тези обстоятелства, лятото се превръща в сезона на пиковите премествания.

Ако планирате да се преместите именно през този сезон, очаквайте голяма конкуренция за дати. Краят на учебната година ще бъде особено силно резервиран. Ще трябва да планирате всички детайли отрано, да бъдете търпеливи и гъвкави, когато наближи датата Ви за преместване!

GET YOUR FREE QUOTE NOW!

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Започнете да пишете и изберете от предложенията.

Or Call to start your free quote!