Обадете ни се +359 2 974 5170 за да получите оферта!
или попълненете формата…
  • DD slash MM slash YYYY

Кариери

Мрежата на Алайд Пикфордс е най-голямата глобална мрежа в логистичната индустрия, работеща в съответствие със стандартите за обслужване от световна класа, подкрепена от модерни ИТ решения и многогодишен опит.

Задаване на стандарт в индустрията означава да имаш правилния екип на място. Ние вярваме, че нашите хора са това, което ни отличава в пазарите, които обслужваме, и ще бъде движещата сила даваща ни сериозно преимущество. Ние непрекъснато търсим енергични хора, високо мотивирани, талантливи, които имат страст към професионалното развитие, и сме развълнувани от възможността да бъдем част от бързо развиваща се и насочена към клиента компания.

Позиции

няма обявени позиции в момента.

Кандидатствайте сега!

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ…
Мнения за фирма за премествания

Наскоро използвахме услугите на Вашата фирма за преместване при окончателното си преместване от Аbu Dhabi, UAE в София. Изключително доволни сме от професионалната работа на всички етапи от международното преместване. Днес получихме багажа си и чрез Вас искаме да благодарим на целия тим и по-специално на г-н Събин Г и на двете прекрасни момчета-Павел С и Антон Ц за акуратната доставка. Присъединяваме се към всички предишни положителни отзиви за Алайд Пикфордс и със сигурност ще продължим да я ползваме и препоръчваме. Поздравления и благодарност за добрата работа! Сърдечни поздрави, Фани Б & Емил К

Вижте още мнения От Фани Б & Емил К от София, България